Barion Pixel Kendall Jenner elavult farmertrendet élesztett újra – Coloré

Kendall Jenner elavult farmertrendet élesztett újra

2023. 01. 20.

Kendall Jennert Los Angelesben fényképezték le egy nagyon kényelmes, mégis divatos szettben. Egy régen látott, vintage farmert húzott fel.

Ha létezik híresség, aki igazán meghatározó, ha divattrendekről van szó, akkor az Kendall Jenner. Bár az biztos, hogy nem egyszerű az öltözködését leutánozni, ugyanis olyan luxusmárkákat hord, amik nincsenek minden sarkon, de ha még lennének is, akkor se nagyon engedhetnénk meg magunknak, hogy ott vásároljuk. Maximum a kirakatot néznék szomorkodva.

A modell bármit is vesz fel, azzal biztosan divatot teremt. Designer cuccok, bomberdzseki, térdig érő csizma, mindennel tarol, most pedig egy régen látott darabot hozhatott vissza a divatba, ez pedig az ultra magas cigaretta nadrág, farmer konkrétan.

Kendall Jenner
Kép forrása: Northfoto

Kendall Jenner és a farmer

Kendall Jenner Los Angelesben lépett az utcára a cigaretta farmerben. Ez egy kicsit olyan, mint a mom jeans, de nagyon egyenes szárú, a szuper magas derekú farmer. Finoman öleli át a lábat, nem simul szorosan rád, így sokkal több helyet hagy a boka körül, mint a skinny farmer, ezért tökéletes kiegészítője a bokacsizmáknak. Jenner egy indigókék, a vintage ’90-es évekre hajazó darabot választott, amit, ha meglátsz rajta, biztosan, te is arra fogsz gondolni, hogy hiányzik egy ilyen a szekrényedből.

Kendall Jenner
Kép forrása: Northfoto

Jenner egy fekete és citromsárga, bőr motoros dzsekivel viselte, és bokacsizmával. Itthon, Magyarországon bár nagyon tavaszias a hőmérséklet mostanában, azért ehhez a párosításhoz most még talán egy kicsit hideg van, de amint beköszönt a valódi tavasz, tökéletes lesz a mindennapokra.

Természetesen, a cigaretta farmert is lehet párosítani más darabokkal is, például egy puha kasmír vagy gyapjú pulóverrel is nagyon jól mutat.

Szóval, ha éppen keresed a tökéletes farmert, boltról boltra jártál, de nem találtad még meg, akkor engedd el a skinnyt vagy a mom jeanst, és fordulj a vintage cigaretta nadrágok felé. Sokkal komfortosabb viselet, mint a szorosabb típusú farmerek, és bár a mom jeans kényelmes darab, sokan tartják egy kicsit otrombának, ami a cigaretta szabásról nem mondható el.

Kendall Jenner
Kép forrása: Northfoto

Forrás: Who What Wear

Borítókép forrása: Northfoto