Barion Pixel Mit kérsz karácsonyra? Erre Kelly Osbourne: plasztikát! – Coloré

Mit kérsz karácsonyra? Erre Kelly Osbourne: plasztikát!

2023. 12. 21.

A sztárok élete eltér az átlagostól, de ez az Osbourne családra ez különösen igaz. Most Kelly Osbourne karácsonyi ajándéka a vita tárgya.

Abban megállapodhatunk, hogy Ozzy Osbourne és családja minden, csak nem egy hétköznapi família. A legutóbbi poscast adásukban a karácsonyozásról, ahol lányuk, Kelly extrém karácsonyi kéréséről is szót ejtettek.

Kelly Osbourne
Plasztikai műtétet kér karácsonyra / Kép forrása: NBC / Contributor / Getty Images

Kelly Osbourne ajándékötlete

A házaspár lánya, a 39 éves Kelly ekkor hozakodott elő azzal az ötlettel, hogy mit kér karácsonyra.

Azt hiszem, már eldöntöttem, mit szeretnék karácsonyra; plasztikai műtét!

Hiába döntötte el, hogy kés alá szeretne feküdni, szülei nem értettek egyet ezzel. Sőt, apja egyenesen felháborodott, de Kelly megvédte ötletét:

Azt hiszem, itt az időm.

Érvek és ellenérvek családon belül

Shannon Osbourne is túl korainak véli, hogy most kezdjen bele lánya a plasztikázásba, de erre másik fia, Jack az arcába tolta az igazságot, miszerint anyja is nagyából ebben a korban kezdte el a beavatkozásokat. Habár az Shannon már megbánta a szépészeti műtéteket, azért fia megint előrukkolt azzal, hogy erről nincs meggyőződve:

Az olyan, mint két-három évente nálad ( a zenészeknél – a szerk.) az újrahangolás. Vagy olyan, mint egy autónál, minden 5000 mérföld után anya bemegy egy hangolásra.

Kelly Osbourne
Soványra fogyott az addig duci Kelly Osbourne / Kép forrása: Rachpoot/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

A tettek és a szavak ugyan nem erősítik egymást az Osbourne családban, de a szülők meggyőződése szerint Kellynek semmi szüksége arra, hogy hozzá nyúljanak a testéhez. Ugyan felreppentek már olyan hírek, hogy túl van már szépészeti beavatkozásokon, de Kelly Osbourne állítja, hogy az arcán végzett botoxos kezelésen kívül semmi más nem történt.

Nyitókép forrása: Araya Doheny / Stringer / Getty Images