Barion Pixel Karriert vált Kate Moss – Coloré

Karriert vált Kate Moss

2021. 09. 14.

Kate Moss a Glastonbury Fesztiválon szeretne tetoválóként debütálni, ezért jelenleg azon fáradozik, hogy tetoválóművészként is sikeres karriert futhasson be.

Ezt Daniel Casone tetoválóművész, a 47 éves modell régi barátja – és egyben Kate Moss mentora – árulta el a Page Six munkatársának.

Karriert vált Kate Moss

Moss és Casone hosszú évek óta ismerik egymást: első alkalommal akkor találkoztak, amikor a modell felkereste a tetováló londoni stúdióját, és megbízta, hogy frissítse fel a híres brit tetoválóművész, Lucian Freud alkotását, miután Freud elhunyt.

Kate Moss 2 (1)
Shutterstock/Puzzlepix

„Kate a Glastonbury Fesztiválon akar tetoválóként debütálni” – mesélt barátja terveiről Casone. – „Felhívott, és azt kérte, tanítsam meg rá. Engem is kitetovált: a karomra a Kate feliratot írta, és egy szívet is felrajzolt.”

Casone kétségkívül igaz barát, hiszen Kate Moss – teljesen kezdőként – nem igazán tudta, hogyan bánjon a tűvel, mikor kezébe vette, ezért a férfi lett az önkéntes alany. „Eléggé fájdalmas volt, mivel nincs rutinja benne, és túl mélyre ment a tűvel, de hát ő mégis csak Kate Moss” – mondta Casone, aki korábban már Rita Orának is hagyta, hogy kitetoválja.

Kate Moss testét egyébként jelenleg hét tetoválás díszíti, köztük például egy horgony és két szív motívum a Freud által alkotott fecskéken kívül.

0 /eletmod/sztarok/karriert-valt-kate-moss/