Tom Brady és Gisele Bündchen közösen köszöntötték a sportoló 14 éves fiát

Az biztos, hogy keresve sem találni harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb házasságot a modell, Gisele Bündchen és Tom Brady szerelménél.

Ezt mutatja az is, hogy már több, mint 10 éve kötötték össze hivatalosan az életüket, a kapcsolatból pedig 2 gyönyörű gyermekük született, akiket sosem szeretnek megmutatni.

Gisele Bundchen At Cosmetic Store Opening In Brazil
Forrás: northfoto.com

Most azonban kivételt tettek, méghozzá legidősebb gyermekük, Jack szülinapja alkalmából, aki – bár vérszerint nem Giseletől született, mégis sajtjaként szereti – most töltötte be a 14. életévét. A kisfiú kiköpött édesapja, hiszen már most látni, hogy hasonlóan jóképű és magas férfi lesz belőle.

Sokan már most fényes jövőt jósolnak a kis Jacknek, aki nagy sportrajongó, de az amerikai focival ellentétben inkább a golfot szereti űzni, természetesen édesapja társaságában. De ha ez nem lenne elég, a művészetek is nagyon érdeklik a tinédzsert, akiért már most megőrülnek a lányok. Gisele egyébként mindig elmondja, hogy nagyon büszke mostohafiára, akire véleménye szerint mindig lehet számítani és a testvéreivel is nagyon védelmező típus.

A modell 2009-ben mondta ki a boldogító igent a sztársportolónak, akivel bár voltak hullámvölgyeik, mindig túllendültek rajtuk, és ma is boldogan élik az életüket a csemetéikkel.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel