Barion Pixel Károly király ki akar békülni Harry herceggel – Coloré

Károly király ki akar békülni Harry herceggel

2023. 01. 04.

III. Károly király szeretné elásni a csatabárdot. Újra békét szeretne Harry herceggel és Meghan hercegnével.

Harry herceg és Meghan Markle a Netflix Harry & Meghan című dokumentumfilmjében ismét a királyi családot vették górcső alá. Különösen III. Károly király és Vilmos herceg ellen fogalmaztak meg kemény vádakat. Azt állították, hogy szándékosan terjesztettek hamis történeteket róluk, hogy saját magukat jobb színben tüntessék fel:

A testvérek korábban megígérték egymásnak, hogy soha nem engedik ezt, de most úgy látja, mégis ezt tették. Harry herceg meg van győződve: ha Károly vagy Vilmos csak egyszer is kiállt volna mellettük, az egész dráma nem történt volna meg. De ők állítólag csak a monarchia hírnevével törődtek.

Ha a kommunikációs csapat meg akar szabadulni egy rólad szóló negatív sztoritól, akkor cserébe a királyi család egy másik emberéről szóló sztorit ajánlanak fel. A különböző hivatalok így dolgoznak egymás ellen.

III. Károly király mindig szeretni fogja Harry herceget

Hallani ezeket a szavakat a fiától III. Károly királynak nagyon nehéz volt, de elgondolkodtatta a békülésen.

Károly végre békét akar kötni, és kész beismerni a hibákat

– állítja egy palotabeli bennfentes. Emiatt első karácsonyi beszédében államfőként is meg akarta említeni Harryt és Meghant, amit végül nem tett meg, de meghívta őket a májusi koronázására.

A királyhoz közel állók ragaszkodnak ahhoz, hogy mindig is világossá tette, mennyire szereti mindkét fiát, és az elmúlt évek során végig nyitva tartotta a kommunikációs csatornákat, a Kaliforniából érkező kritikák ellenére

– mondta egy másik forrás.

Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle / Kép forrása: Northfoto

Kamilla királyné a békén dolgozik

Hozzátette, hogy állítólag Kamilla királyné keze is benne van a békülési szándékban, aki sokat dolgozik azon, hogy a családot újra összehozza.

Tudja, hogy Károly mennyire szenved a Harryvel folytatott vitától. Ezért biztatta, hogy tegyen egy lépést felé.

A király állítólag nem nézte meg a dokumentumsorozatot, de a vádak és kritikák eljutottak hozzá is, ami nagyon bántja.

Meg kellett békülnöm azzal a ténnyel, hogy valószínűleg soha nem kapunk valódi felelősségre vonást vagy őszinte bocsánatkérést

– mondta a nézőknek Harry herceg a Harry & Meghanben, most mégis úgy tűnik, hogy III. Károly király azon dolgozik, hogy ismét béke legyen a családban. Állítólag még Vilmos herceggel is beszélt, hogy tegyék félre a sértődöttséget. A kérdés csak az, hogy Harry hercegnek és Meghan Markle-nek elég egy csendes megbékélés, vagy nyilvános bocsánatkérést akarnak-e. Ugyanis a források szerint erre sem a király, sem az örököse részéről nincs túl sok esély.

Harry herceg
III. Károly és Kamilla királyné / Kép forrása: Northfoto

Forrás: Page Six, Ok Magazin

Borítókép forrása: Northfoto

0 /eletmod/sztarok/karoly-kiraly-harry-herceg/