Barion Pixel Milyen a Kardashianeknek dolgozni? Elárulták a korábbi és jelenlegi munkatársak – Coloré

Milyen a Kardashianeknek dolgozni? Elárulták a korábbi és jelenlegi munkatársak

2023. 10. 30.

A Kardashian/Jenner család az utóbbi években óriási ismertségre tett szert. Nemcsak valóságshow-jukról, hanem egyéni vállalkozásaikról is sokat hallani. A családról mindenkinek megvan a maga véleménye, sokan rajonganak értük, másokat pedig kifejezetten irritálnak. A családnak rengeteg alkalmazottja volt már az évek során, akik szívesen elmondják, hogy valójában milyenek.

A családi kötelékük rendkívül ritka

A család volt asszisztense, Erica Mena egy interjúban arról beszélt, hogy jóban maradt a korábbi munkaadóival. Hozzátette, hogy a náluk eltöltött idő élete egyik legjobb éve volt. Mena szerint nemcsak arra figyelnek, hogy pénzt keressenek, hanem, hogy a családjuk összetartó legyen.

Kim Kardashian egykori asszisztense, Stephanie Shepherd, aki öt évig a Skims alapítójának dolgozott, is hasonlóan vélekedik, a munkáját egy „nagy család” érzéséhez hasonlította.

Mindenki, aki a Kardashian családnak dolgozik, tagja ennek a kis törzsnek… Karácsonyi ajándékokat veszünk egymásnak, úgy vigyázunk az összes gyerekre, mintha a saját gyerekeink lennének

– mondta.

Kim Kardashian
Forrás: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images

Kim Kardashian „rendkívül szerény és földhözragadt”

Az InTouchnak adott interjúban a család egy korábbi házvezetőnője megosztotta, hogy a valódi személyiségük nem mindig egyezik azzal, amit a nyilvánosság felé mutatnak. A bennfentes a magazinnak elmondta, hogy Kim a híres család egyik legszerethetőbb tagja, és „rendkívül szerénynek és földhözragadtnak” jellemezte, hozzátette, hogy nagylelkű a család alkalmazottaival.

Kim leült velük beszélgetni, és nagylelkű volt. Egyszer megajándékozott valakit a stábjából egy számítógéppel karácsonyra. Ez fantasztikus volt és annyira kedves. Ő volt az egyetlen a három [nővér] közül, aki bárkinek, aki segített, ajándékot adott

– mondta a bennfentes.

Kourtney Kardashian a család legbunkóbb tagja

A család egykori házvezetőnője azt is kifejtette, hogy a legidősebb Kardashian nővér „messze a legbunkóbb és leghálátlanabb személy a családban”. Elmondása szerint „rendmániás” és „túlságosan védelmező”, ha a gyerekeiről volt szó.

Mindig megkérdezte a bébiszittert, hogy mit csinálnak, és mikromenedzselte őket. Láttam, hogy nehéz volt neki hagyni őket, hogy végezzék a munkájukat

– mondta a házvezetőnő.

Khloe,kardashian,,kylie,jenner,,kris,jenner,,kourtney,kardashian,,kim,kardashian
A család nőtagjai 2011-ben. Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Nem jó a fizetés

Egy korábbi alkalmazottuk felfedte, hogy nem kapott kellő fizetést. Az adózás után megmaradt összeg alig fedezte az élelem, a bérleti díj és a számlái költségeit. Hozzátette, hogy volt olyan alkalom, amikor benzint sem tudott eleget az autójában tankolni, hogy be tudjon menni az irodába.

Pánikba estem, a kormányra csaptam, és sikoltoztam. Aztán sírtam

– mesélte az alkalmazott.

Forrás: Your Tango, InTouch, Refinery29

Borítókép forrása: Steve Granitz/Getty Images