Barion Pixel Kim Kardashian lett Marc Jacobs 2023-as őszi kollekciójának arca – Coloré

Kim Kardashian lett Marc Jacobs 2023-as őszi kollekciójának arca

2023. 08. 10.

Kim Kardashiant ezúttal Marc Jacobs 2023-as őszi kollekciójának múzsájaként láthatjuk viszont: a celeb a szezonális konfekcióruhák mellett kiegészítőket, többek között egy 123 ezer forint értékű pénztárcát is reklámoz.

Kim Kardashian a Marc Jacobs márka 2023-as őszi kollekciójának arca, – jelentette be a márka több, Instagramra posztolt képanyaggal néhány órával ezelőtt. A celebről készült exkluzív fotók azóta már megjelentek Kardashian közösségimédia-oldalán is: a képeket Tyrone Lebron fotós készítette, s az őszi kollekció kulcsdarabjait és kiegészítőit helyezi középpontba. 

Kim Kardashian: celebből modell

Ezúttal múzsa szerepben láthatjuk viszont a The Kardashians című sorozat 42 éves sztárját, Kim Kardashiant: a celeb ugyanis Marc Jacobs idei őszi kollekciójának új arca. A Kardashian által közzétett képeken a botrányhős a PLAYLAB fekete, felfújható kellékeihez simulva látható, miközben fekete fűzőt, bőr midiszoknyát, fehér pöttyökkel borított fekete kesztyűt és Marc Jacobs jellegzetes, fehér Kiki bokacsizmáját viseli. (Kardashiant egyébként az unokahúgai és öccsei gyakran Kiki néninek hívják.)

Egy másik, a márka által közzétett fotón Kardashian már fekete farmerkabátot villant, miközben a kezében egy fehér, The Totebag felirattal ellátott retikült mutat. 

Úgy fest, Kardashian teljesen elmerült Marc Jacobs világában, s nem áll tőle távol a márka üzenete: ugyan a polka-pöttyös kabát némi játékosságot csempész a szettbe, a bőrkesztyű és félhold alakú Curve táska megadják neki azt a komolyságot, amely az utóbbi időben a sajátja. A kabátról egyébként azóta kiderült, hogy egy avantgard darab: maga Marc Jacobs osztotta meg a követőivel ezt az információt egy, a saját Instagram oldalán található, 24 óráig elérhető sztoriban. 

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy a botrányhős egy márka új arcaként mutatkozik a nagyközönség előtt: korábban Stuart Weitzman és a Dolce&Gabbana divatháznak is állt már modellt egy-egy kampányhoz, nem beszélve saját, SKIMS nevű márkájáról, amely főképp alakformáló ruhákkal kooperál. Érdekesség, hogy Kardashian húga, Kendall Jenner az évek során számos alkalommal viselte már Marc Jacobs ruháit a kifutón. 

Kim új kampánya kapcsán többen a támogatásukat fejezték ki felé: édesanyja, Kris Jenner szerint lánya „GORGEOUS”, azaz „Meseszép”, Alexander Fury divatújságíró, kritikus pedig szívecskékkel adózott a botrányhős újabb kampányának fotói előtt. 

Azok a miami éjszakák

Kardashian legutoljára múlt szombaton bizonyította ismét csalhatatlan stílusérzékét, amikor egy elegáns bőrruhában fedezte fel Miami éjszakai életét. „Let’s go! Miami nights” (azaz „Gyerünk! Azok a miami éjszakák”) – írta 363 millió követőjének szóló Instagram-posztjában. 

A Kardashian által feltöltött fotókon jól látszik, hogy Kim ezúttal egy bőrnadrág, ezüst deréklánc és bőr felsőrész mellett döntött: utóbbi pántjait mérnöki pontossággal kötötte a hátára. Haját ezúttal lófarokba fogta, hogy megmutathassa a ruha felsőrészének okos kialakítását, egyúttal zselé segítségével némi „beach-lookot” is csempészett a tincseibe. (Utóbbi okos megoldásnak tűnik, figyelembe véve, hogy a laikusok a lokáció apropóján az örök nyárra asszociálnak.) 

Követői azonban nem találták annyira ütősnek a szettjét: többen kifogásolták a bőrruha létjogosultságát az augusztusi forróságban, míg mások összeegyeztethetetlennek tartják a szettet a celeb korával. 

Forrás: People.com
Borítókép forrása: NBC/Getty Images

/divat/oltozkodes/kim-kardashian-marc-jacobs-osz/