Barion Pixel Kim Kardashian ruhakollekciója megmentette egy nő életét – Coloré

Kim Kardashian ruhakollekciója megmentette egy nő életét

2023. 07. 19.

Valószínűleg maga Kim Kardashian sem gondolta volna, hogy egyszer egy ilyen hírben szerepel majd a neve.

Kim Kardashian valóságshow-sztárból lett üzletasszony és médiaszemélyiség ezúttal nem sminkje, vállalkozásai vagy családja miatt került be a hírekbe, hanem azért, mert egyik ruhadarabja állítólag megmentette egy nő életét – írja a JustJared. A SKIMS névre hallgató alakformáló ruhakollekció nagy népszerűségnek örvend Amerikában, melyet 2019-ben alapított Kardashian. A többféle színben kapható öltözet azonban most egy új jelzőt is kapott: „női páncél”.

Egy TikTokon terjedő videóban egy Angelina nevű nő arról számolt be, hogy idén január elsején négyszer meglőtték. Mindössze annyi szerencséje volt, hogy ruhája alatt egy SKIMS alakformáló body-t viselt, ami olyan szoros volt, hogy megakadályozta, hogy elvérezzen a lőtt sebektől. Ezért mindenki számára azt javasolja, hogy érdemes lenne ilyet hordani, mivel megmentette az életét, és egyfajta női páncélként is gondolhatnánk rá.

„Lehet, hogy a sors volt, vagy Jézus, szerintem Kim” – mondta a videó végén. A tartalom eljutott magához Kim Kardashianhoz is, aki megosztotta azt Instagram-történetében, és annyit fűzött csak hozzá: „wowwww”.

Nem csodálkoznánk, ha ez a szerencsésen alakult incidens megdobná a SKIMS eladási számait, bár a márkának amúgy sincsen oka panaszra, 2023-ban a cég értékét több mint 4 milliárd dollárra becsülték.

Borítókép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images