Josh Duhamel 3 év után kérte meg 20 évvel fiatalabb szerelme kezét

2022. 01. 09.

A 49 éves színész szerelme 28. születésnapján tette fel a nagy kérdést.

Josh Duhamel úszik a boldogságban, hiszen gyönyörű barátnője, Audra Mari igent mondott neki, méghozzá egy meseszép tengerparton, ahova a Transformers-filmek sztárja az eljegyzést szervezte.

'goldie?s Love In For Kids' Event, Los Angeles, Usa 03 Nov 2017
Forrás: Northfoto

Természetesen, ahogy a sztárok többsége ők is Instagram oldalukon tették hivatalossá a hírt:

„Rajta van! Talált egy üzenetet egy partra sodort palackban, és igent mondott!” – írta a kép alá, amelyen szemmel láthatóan a világ legboldogabb párjának érzik magukat. Arról nem is beszélve, hogy a színész különleges módját választotta a leánykérésnek.

A fiatal szépség egyébként az egykori Miss World America győztese volt, akivel 2019 októberében találkozott a sztár. Több hónapig randevúztak egymással, míg a nyilvánosság elé tárták kapcsolatuk minőségét, ugyanis Duhamel, kisfia miatt csak olyat akart bemutatni a világnak, aki állandó is az életükben.

A színész képe alá nagyon sokan gratuláltak, többek között volt felesége, Fergie is. A Black Eyed Peas volt énekesnője 2009-től 2019-ig volt Duhamel felesége. Kapcsolatuk azonban Courteney Cox és David Arquette-hez hasonlóan nagyon jó maradt. Legfőképpen közös gyermekük, a 8 éves Axl miatt.

Forrás: justjared.com