Barion Pixel Courteney Cox volt férje elárulta, milyen volt 25 év után együtt dolgozni a Sikoly legújabb részén – Coloré

Courteney Cox volt férje elárulta, milyen volt 25 év után együtt dolgozni a Sikoly legújabb részén

2022. 01. 08.

A színésznő és volt férje kapcsolata igazán példaértékű, hiszen 12 évvel a válásuk kimondása után is remekül kijönnek egymással.

Courteney Cox egy korábbi interjújában nagyon szerencsésnek vallotta magát, ugyanis exével, a szintén színész David Arquette-tel annak ellenére, hogy már elváltak, igaz barátainak tudják mondani egymást.

Courteney Cox
Forrás: Northfoto

Ehhez persze sok időre és kompromisszumra volt szükség, de kislányuk boldogsága volt számukra a legfőbb motiváció, hogy jóban tudjanak maradni. Ez pedig az elmúlt 12 évben barátsággá alakult.

A egykori sztárpár az 1996-os első Sikoly film forgatása alatt szeretett egymásba, majd három évre rá hivatalosan is összekötötték az életüket és megszületett egyetlen közös kislányuk, Coco is. Házasságuk azonban 10 év után válságba került, ezért először a külön költözés, végül a válás mellett döntöttek.

Hollywoodban nem ritka, hogy a szakítás után szinte tudomást sem vesznek egymásról az elvált felek, ők viszont nemcsak jó barátok maradtak, de a közös munka is visszatért az életükbe.

Január 14-én mutatják be a horror franchise 5. részét, amelyben az eredeti szereplők, köztük Arquette és Cox és visszatérnek, ennek kapcsán pedig természetes mindenkit az érdekelt, milyen élmény volt a közös forgatás a két színész számára.

„Katartikus élmény, hogy Courteney-vel játszhatok. 25 év telt el az életünkből. Együtt nőttünk fel. Van egy közös gyerekünk.” – mondta David, aki hozzátette, hogy volt neje csodás színésznő, kolléga és barát is. Pontosan emiatt érezte nagyon meghatónak a forgatásokat, ami rengeteg emlékez idézett fel benne.

Forrás: justjared.com