Jonah Hill köszöni szépen jól érzi magát a bőrében – Így vágott vissza a médiának

2021. 03. 01.

Sajnos nem meglepő, hogy a külföldi lapok szeretik cikizni – rosszabb esetben megalázni – a hírességeket.

Képernyőfotó 2021 03 01 14.58.55
Borítókép forrása: YouTube

Az elmúlt hetekben egyre felkapottabb body shaming témájával kapcsolatban több sztár is megosztotta a gondolatait. Pár napja a Wall Street farkasa című film egyik főszereplője, Jonah Hill is, akit szörfözés közben kaptak lencsevégre a fotósok póló nélkül. Ez viszont arra ösztönözte a színészt, hogy felszólaljon a média sértő és önbizalmat romboló kommunikációjával szemben, amit saját Instagram oldalán fejtett ki, méghozzá nem is akárhogyan:

„Nem emlékszem, hogy a harmincas évem közepéig levettem volna a pólómat a strandon a barátaim vagy a család előtt. Valószínű ez hamarabb megtörtént volna, ha a gyerekkori bizonytalanságomra nem tett volna rá még egy lapáttal a sajtó cikizése a testemet illetően. Tehát az, hogy most ilyen fotókkal próbálnak lejáratni, egyáltalán nem zavar. Tök jó érzés. 37 éves vagyok, végre elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok. Ez nem egy sajnáljatok engem poszt, vagy hú, de jó most nekem jellegű írás. Ezt azoknak a srácoknak üzenem, akik nem merik levenni a pólójukat még a medencénél sem. Fantasztikusak, csodálatosak és tökéletesek vagytok – ezt minden szeretetemmel üzenem nektek.”

A színész sosem tartozott a kockahasú sztárok táborában, ugyanakkor tehetsége és jobbnál jobb szerepei miatt napjaink egyik legnépszerűbb A-listás sztárjai között tartják számon a nevét. Bár többször is sikerült lefogynia, ma már teljesen másképp néz a tükörbe. Posztja utolsó mondatával pedig az oldalnak is odaszúrt, akik közölték róla a képeket:

Még ti sem törölhetitek le ezt a mosolyt az arcomról ;)”.

Imádunk Jonah!

Forrás: JustJared