Barion Pixel Hivatalos: a Sikoly 5. része után érkezik a 6. is – Coloré

Hivatalos: a Sikoly 5. része után érkezik a 6. is

2022. 02. 04.

Az idei év egyik legjobb kritikákat kapó horroralkotása volt a Sikoly 5. része, amely nemcsak zseniálisan kötődött az előző részekhez, de egy új szálat is elindított.

A nagy sikeren felbuzdulva pedig hivatalosan is zöld utat kapott a Sikoly újabb része – szám szerint a hatodik -, holott a legutóbbi interjúk során a főszereplők még azt nyilatkozták, hogy az ötödik résszel méltó befejezést kapott a franchise.

2022 Scream Movie Set
Forrás: Northfoto

Ezt a nézetet viszont úgy fest, sem a rajongók, sem a készítők nem osztották, mivel bennük a mostani rész inkább egyfajta kezdet volt, semmint befejezés.

Az új generációs cselekményszálat kapó Sikoly, szó szerint ajtót nyitott egy újabb több részes horrorsorozatnak, amelyben sokak szerint a most felbukkanó eredeti szereplőknek is lenne helye. Neve Campbell és Courteney Cox valószínű nem zárkózna el a lehetőségtől, ám a Dewey Rileyt megformáló David Arquette már biztosan nem tér vissza híres szerepébe, hiszen karaktere végzetes késszúrást kapott és meghalt.

Sikoly 5.
Forrás: Northfoto

A folytatásról mindössze annyit tudni, hogy nyáron kezdik el forgatni és az 5. részben ismertté vált fiatalok egy része is látható lesz benne. Sőt, még az is lehet, hogy újabb eredeti szereplőket hívnak vissza…

A Sikoly első részét egyébként 1996-ban mutatták be, majdnem pontosan 25 évvel az ötödik rész előtt. Neve Campbell és Courteney Cox mellett olyan színészek is felbukkantak a franchise-ban, mint Sarah Michelle Galler, Timothy Olyphant, Jada Pinkett-Smith, Portia de Rossi és Selma Blair.

Forrás: variety.com