Barion Pixel Az 59 éves Johnny Depp mindenkit ledöbbentett, kivel jött össze – Coloré

Az 59 éves Johnny Depp mindenkit ledöbbentett, kivel jött össze

2022. 09. 23.

Johnny Depp a feleségével folytatott meglehetősen botrányos válási procedúra során ismerte meg a hölgyet, aki papíron még foglalt.

Johnny Depp és Amber Heard különválása elég hosszúra nyúlt, is tele volt sárdobálással, rágalmazással, hol az egyik, hol a másik volt bántalmazónak beállítva. Végül nagy nehezen lezárult a válás, és Johnny Depp került ki az ügyből “győztesként”. Az öröm azonban elég kései már, hiszen a legendás színész számos szereptől és lehetőségtől elesett Hollywoodban emiatt a csúnya ügy miatt.

Most talán szerelemmel vigasztalódhat, hiszen a nemzetközi lapok értesülései szerint randevúzni kezdett Joelle Rich ügyvédnővel, aki még a 2020-as rágalmazási perben képviselte a Deppet a brit bíróságon.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

Az angol ügyvédnő folyamatosan jelen volt az utóbbi tárgyalási időszakban is, noha ez már nem az ő ügye volt, így jelenlétét a szakmaiság nem indokolja.

A források szerint a jogász és a sztár összejöttek, de rendkívül diszkréten kezelték mindezt, nem lett volna szerencsés bonyolítani a válást. Ráadásul papíron még Joelle is foglalt, házas, bár férjével már külön élnek és folyamatban van a válás. A nőnek van két gyermeke is és Londonban él, ahol a Schillings nemzetközi ügyvédi iroda partnere.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

Érdekesség Joelle-ről, hogy több sztárt is képviselt már különféle perekben, szakterülete az online rágalmazás és hamis hírek terjesztése elleni fellépés. Egyszer az ő csapata képviselte Meghan Markle-t is.

Johnny Deppnek egyébként megdöbbentő listája van azokról a hölgyekről, akikkel karrierje során jött össze. Több évig volt a barátnője Winona Ryder, Kate Moss-szal 4 évig alkottak egy párt, majd jött Vanessa Paradis, akitől megszületett két gyermeke: Lily-Rose és Jack. A Rumnapló forgatásán szerettek egymásba Amber Heard színésznővel, akiért még a családját is képes volt elhagyni. Ám a nagy szerelem a végzete is lett egyben, hiszen válásuk után Amber egy olyan cikket jelentett meg, amelyben arra utalt, hogy volt férje többször is bántalmazta. Ennek hatására Depp számos szerepétől elesett. Azt őt ért személyi, illetve szakmai károk miatt rágalmazási pert indított. A többi pedig már történelem.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto