Jessie J könnyek közt vallotta be, hogy pár napja elvesztette magzatát

Ahogy sok más sztár, Jessie J is az Instagramot választotta arra a célra, hogy megossza élete eddigi legborzalmasabb élményét, amelyet egy szívbemarkoló fotóval tudatott követőivel.

Az énekesnő Channing Tatummal való szakítása óta szingli, ugyanakkor ez semmiben sem hátráltatja. Sem a munkában, sem pedig abban, hogy gyereket vállaljon. Jessie ezért a legnagyobb titokban mesterséges megtermékenyítésen esett át. Elmondása szerint ugyanis az ösztön már annyira erős volt benne, hogy feleslegesnek érezte várni az igazit.

Clive Davis' 2020 Pre Grammy Gala Arrivals
Forrás: Northfoto

„Úgy döntöttem, hogy egyedül fogok gyereket vállalni, mert ez minden, amire valaha vágytam, az élet pedig rövid. A teherbeesés önmagában is egy csoda volt, egy olyan élmény, amit soha nem felejtek el. Tudom, hogy újra át fogom élni. Még mindig sokkos állapotban vagyok… de azt is tudom, hogy erős vagyok és rendben leszek.”

A 33 éves sztár hozzátette, hogy az utolsó ultrahangon, amikor látta, hogy nincs szívhangja a kicsinek, úgy érezte, egy világ omlik össze benne:

„Tegnap reggel még nevetve mondtam egy barátomnak, hogy milyen nehéz lesz a másnap esti Los Angeles-i koncertemen úgy a közönség elé állni, hogy nem mondhatom el nekik, hogy babát várok. Tegnap délután pedig már attól a gondolattól féltem, hogy úgy kell átvészelnem az előadást, hogy ne omoljak össze… Mindezt azután, hogy a harmadik ultrahangon kiderült: nincs szívhang. Ma reggel úgy érzem, nem tudom kontrollálni az érzelmeimet. Lehet, hogy megbánom, hogy ezt kiposztoltam. Lehet, hogy nem. Jelenleg nem tudom…”

A szépséges sztár bejegyzéséből az is kiderült, hogy nem adja fel, így amint készen áll a teste, újra meg szeretné próbálni a mesterséges megtermékenyítést.

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk