Barion Pixel Jennifer Lopez és Ben Affleck 60 millió dolláros kúriát vásárol Beverly Hillsben miután 2 évig kerestek közös otthont – Coloré

Jennifer Lopez és Ben Affleck 60 millió dolláros kúriát vásárol Beverly Hillsben miután 2 évig kerestek közös otthont

2023. 06. 03.

Az Oscar-díjas színész és a Grammy-díjas felesége, Jennifer Lopez május 31-én, csütörtökön tettek pontot az ingatlan keresés végére, közel két év nézelődés után.

Ben Affleck és Jennifer Lopez a TMZ értesülései szerint készpénzben fizetett a 60,85 millió dolláros (20,5 milliárd forint) ingatlanért, amelyet eredetileg havi 300 000 dollárért hirdettek bérbeadásra.

A 3500 négyzetméteres kastély 12 hálószobával és 24 fürdőszobával büszkélkedhet, és egy 5 hektáros telken található. Az otthon további kényelmi szolgáltatásai közé tartozik a fedett sportkomplexum, amely kosárlabda- és pickleball-pályákkal, valamint edzőteremmel, boxringgel, társalgóval és bárral is rendelkezik. Van még egy medence, 12 férőhelyes garázs, két hálószobás őrház és egy gondnoki ház is.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez és Affleck közel két éve keresték álmaik otthonát, miután 2021 tavaszán újraélesztették kapcsolatukat. 2022 májusában egy bennfentes azt mondta:

A párnak A-listás elvárásai vannak a lakóhelyükkel kapcsolatban, beleértve azt is, hogy a ház legyen legalább 2000 négyzetméter. J. Lo szereti a nagy házakat, és elég helyet szeretne a családlátogatásokhoz, vendéglátáshoz.Természetesen zártnak és védettnek, biztonságosnak kell lennie.

Nos, az új birtokon van egy 500 nm-es vendégház, amihez 80 autó beállására alkalmas rész is van. Az álompár új ingatlanának vásárlása hetekkel az első házassági évfordulójuk előtt történt. Lopez és az Air rendezője 2022 júliusában kötött házasságot Las Vegasban, miután három hónappal korábban eljegyezték egymást. Egy hónappal később a pár egy második esküvői szertartást is tartott Affleck otthonában, Georgiában, amelyen barátaik, családjuk és gyermekeik is részt vettek.

Forrás: Us Weekly
Borítókép forrása: Northfoto