Kemény anya talpig fegyverben: itt van Jennifer Lopez legújabb filmjének előzetese

2023. 04. 12.

Jennifer Lopez kemény csajt játszik a Netflix új akciófilmjében. Az Anya (The Mother) előzetesét kedden tette közzé a streamingszolgáltató, a film május 12-én debütál.

A kedden bemutatott filmelőzetesben Jennifer Lopez egy rejtőzködő bérgyilkost alakít, akinek meg kell mentenie lányát a gengszterektől.

J. Lo karakterével a Sopranos és a Jackie nővér sztárja, Edie Falcó közli, hogy „el kell tűnnie”, hogy gyermeke biztonságban legyen. 12 év telik el. Miközben Lopezt az alaszkai havas vadonban látjuk edzeni, az elkerülhetetlen bekövetkezik, amikor lányát (Lucy Paez) elrabolják egy játszótérről. Az anya persze intenzív üldözésbe kezd, és sikerrel is jár, de a kiskamasz ekkor még nem tudja, ki is valójában a megmentője. Lopez fegyvert ragad, a gyerek pedig volán mögé kényszerül, hogy abban a reményben, hogy végül mindketten ép bőrrel megússzák.

Az Anya május 12-én érkezik a Netflixre, az amerikai anyák napja előtt 2 nappal. Mindeközben a színésznő már férjével, Ben Affleckkel és Matt Damonnal közös filmjén dolgozik.

Forrás: Netflix