Barion Pixel Az 54 évesen elhunyt Matthew Perry halála napján is Jennifer Anistonnal sms-ezett – Így emlékszik a napra a színésznő – Coloré

Az 54 évesen elhunyt Matthew Perry halála napján is Jennifer Anistonnal sms-ezett – Így emlékszik a napra a színésznő

2023. 12. 12.

Matthew Perry halála az egész világot megrázta, különös tekintettel legközelebbi barátaira, a Jóbarátok színészeire. Jennifer Aniston visszaemlékezett arra a bizonyos utolsó napra.

Matthew Perry halálának pontos oka még mindig ismeretlen, ám barátai annál több emléket osztanak meg az egykori Chandler Bingről. Most éppen Jennifer Aniston emlékezett, mégpedig az utolsó sms-ekről, amiket barátja halálának napján, október 28-án küldött el Matthew Perry-nek.

Bár azt nem mondta el, hogy miről sms-eztek, azt igen, hogy milyen lelkiállapotban volt Matthew Perry a halála napján:

Azt akarom, hogy emberek tudják, hogy tényleg egészséges volt, és egyre egészségesebb lett. El akarta érni a célját. Nagyon keményen dolgozott. Tényleg nehéz dolga volt.

Az egykori Rachel Green nagyon meghatónak találta, hogy a világ számos pontjáról osztoztak a gyászában a Jóbarátok rajongói:

Remélem, tudja, hogy úgy szerették, ahogyan azt soha nem gondolta volna.

Jennifer Aniston a gyászban

A színésznő lassan dolgozza fel barátja elvesztését, ám próbál csakis a jó dolgokra emlékezni. Mint mondta, Matthew Perry különleges világot teremtett a Jóbarátok köré, és valójában az ő vezetésével lett olyan az ő hatosuk, amilyen. Jennifer Aniston arra buzdította a rajongókat, hogy támogassák néhai kollégája alapítványát, amit azért hozott létre, hogy segítsen azokon, akik függőségeiktől szeretnének megszabadulni. Chandler Bing megformálója ugyanis szerette volna, hogy ne csak a Jóbarátok színészeként emlékezzenek rá, hanem arról is jusson az emberek eszébe, hogy megpróbált segíteni azokon, akik ugyanazzal küzdenek, amivel ő tette.

Jennifer Aniston a The Morning Show-ban játszik újra együtt Reese Witherspoonnal, aki a Jóbarátokban a húgát alakította / Kép forrása: NBC / Getty Images
Jennifer Aniston a The Morning Show-ban játszik újra együtt Reese Witherspoonnal, aki a Jóbarátokban a húgát alakította / Kép forrása: NBC / Getty Images

Reese Witherspoon, aki Jennifer Aniston húgát játszotta a Jóbarátokban, és akivel együtt dolgoznak a The Morning Show című szériában azt mondta, hogy mindig is csodálta a stábot és a barátságokat, amik a Jóbarátok alatt születettek, és hogy a színészek mindig, még a sorozat után is vigyáztak egymásra. Mint mondta, a színészi szakma számára mércét állítottak a Jóbarátok szereplői azzal, ahogyan szívből tisztelték egymást.

Így emlékszik vissza arra, amikor feltűnt a hatodik évadban:

Emlékszem, amikor hazamentem, azt gondoltam, hogy ők egy másik ligában játszanak. Egy másik bolygón vannak a komédia szintjén, amit még soha életemben nem láttam. Egy pillanat alatt váltanak, és egymás energiáira dolgoznak, és ez rendkívüli volt.

Forrás: Metro.

Nyitókép forrása: Getty Images