Barion Pixel Jennifer Aniston szerint letűntek az igazi sztárok, a közösségi média pedig egy kínzás számára – Coloré

Jennifer Aniston szerint letűntek az igazi sztárok, a közösségi média pedig egy kínzás számára

2022. 11. 12.

A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston nagyon kritikusan fogalmaz a mai világgal és népszerűséggel kapcsolatban, és ha belegondolunk, igazat kell adnunk neki.

Jennifer Aniston egy friss interjúban panaszkodott Hollywood elhalványuló csillogásáról. Az interjú készítője felolvasott egy szöveget Anistonnak, amelyben egyik barátja a következőket írta a népszerű színésznőről:

Soha senki nem lesz már úgy híres, ahogyan ő. Ez a fajta fajsúlyos hírnév és valódi ünnepelt csillogás, manapság már nem elérhető. Olyan ő, mint egy némafilm-sztár a TikTok generáció értéktelen, bugyuta nevezetességei között.

Aniston azt reagálta erre:

Hűha, ettől most hidegrázásom lett. Sajnos valóban, a régi dolgok haldoklanak, nincs több csillogás, eltűnt a glamour, a különlegesség. Már az Oscar-gálák sem olyanok. Elmúlt a misztikum körülöttünk.

Jennifer Aniston
Forrás: Northfoto

A romantikus komédiák sztárja arról is beszélt, mennyire utálja a közösségi médiát. Nagyon sokáig távol is maradt ezektől a felületektől, amely tudatos döntés volt a részéről. Aztán 2019-ben felrobbant az Instagram, amikor nagy nehezen mégis beadta a derekát és ő is regisztrált. Hiába rendelkezik több, mint 40 millió követővel, nem érzi komfortosnak a posztolgatást. Anno azért indult el mégis vele, hogy jó termékeket mutasson be a világnak, sarkalljon másokat a zöld magatartásra, de igazából egy kínzás számára minden perc, amit ezeken a felületeken kell töltenie.

Jennifer Aniston egyébként abban látja a Jóbarátok hatalmas sikerét is, ami a mai napig töretlen és időtálló, hogy akkor még nem volt social media, nem volt okoseszköz uralom – amit ők eljátszottak, a való életet mutatta. A régi baráti társaságok még beszélgettek a valóságban, összejártak, kávézóban ismerkedtek, és átéltek megannyi dilis pillanatot. Ezt tönkretette az online jelenlét, és már csak nosztalgiázni lehet a szép időkön.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/jennifer-aniston-vallomas/