Barion Pixel Jennifer Aniston 3 tippje a tökéletes és sima bőrért – Coloré

Jennifer Aniston 3 tippje a tökéletes és sima bőrért

2022. 05. 05.

Jennifer Anistont a világ legszebb színésznői között tartjuk számon, így szőke tincsei ás csodás kisugárzása mellett tökéletes bőrének titkára is mindenki kíváncsi.

Jennifer Aniston feburár 11-én töltötte be az 53. életévét, de ennek ellenére 35-nél egy perccel sem tűnik idősebbnek.

Jennifer Aniston
Forrás: Northfoto

A legendás szépségű színésznő természetesen nagyon sokat tesz fiatalos külseje megtartásáért. Köztudott, hogy nagyon szeret sportolni – hetente akár 5-6 alkalommal is –, illetve csak jó minőségű és tápláló ételeket fogyaszt, szigorú napirenddel.

Ezeknek is sok köze van bőre fiatalságának megtartásához, de ennél azért jóval több mindent tesz, hogy lépést tudjon tartani fiatal kolléganőivel és az idő múlásával. Ehhez pedig nemcsak méregdrága arckezeléseket vet be, hanem megfizethető – és számunkra is elérhető – praktikákat is.

Radír helyett hámlasztás

A durva szemcsés arcradírok helyett érdemes BHA és AHA savat alkalmazni hetente kétszer, amely kíméletesen, de annál hatásosabban segíti a bőr kollagén termelését és annak megújulását. Jen szerint a radír nem megfelelő használata csak felsérti a bőrt és a baktériumok is jobban megülnek benne. A hámlasztókat viszont ne használjuk naponta és a napfényt is kerüljük egy hétig.

Mézes arcpakolás

50 felett a hidratálás kapja a főszerepet. Ezért olyan gazdag összetevőkkel tápláljuk a bőrünket, mint például a méz. Jennifer Aniston hetente többször is mézet kever aktuális arcpakolásába, ugyanis a méz pórustisztító hatású, javítja a bőr tónusát és a bőrhibákat is eltünteti annak rendszeres használata.

Jade roller

Az elmúlt években nagy teret nyert magának ez az aprócska szépségápolási eszköz. Jennifer Aniston azonban már fiatal kora óta előszeretettel használja. A rollert érdemes hűtőben tárolni és minden reggel, illetve este alkalmazni a szépségápolási rutinunk során, mivel ezzel jobban és célzottabban tudjuk a szérumokban és hidratálókban található hatóanyagokat a bőrünk mélyebb rétegeibe juttatni.

Forrás: dailymail.com