Barion Pixel Jason Momoa karrierje egyik csúcsának tartja a See sorozatszerepét – Coloré

Jason Momoa karrierje egyik csúcsának tartja a See sorozatszerepét

2022. 08. 31.

Az Apple TV szériája az utolsó évadához érkezett, Jason Momoa pedig erősen meghatódva mesélt karakteréről, amitől könnyes búcsút kellett vennie.

A 2019-ben indult See című sorozat több száz évvel azután játszódik, hogy az emberiség elvesztette a látás képességét. A harcos Baba Voss (Jason Momoa), az Alkenny törzs vezetője felelős azért, hogy megvédje a gyermekeket – akik mitikus látási képességgel születtek – azoktól, akik el akarják pusztítani őket.

Batman V Superman: Dawn Of Justice European Premiere London
Forrás: Northfoto

„Az igazán nagy kihívás az volt, hogy elbúcsúzzunk a sráctól. Nagyon szeretem Babát játszani. Az ember rengeteget dolgozok, hogy eljusson a karrierjében a megérdemelt helyére, aztán ajándékba kap egy ilyen nagyszerű szerepet, és egyszer csak el kell búcsúznia tőle.”

„Nagyon szórakoztató sorozat volt. Remélem, hogy mindenkinek tetszik. Jó volt, hogy méltóan lezárhattam, ahelyett, minthogy csak szimplán véget ért volna.” – mesélte karakteréről az Aquaman sztárja.

Jason Momoa
Forrás: Northfoto

Jason Momoa szerint egy ilyen karaktert megformálni igazi ajándék, ami a színész jellemét is formálja. Baba eljátszásához belülről építkezett, apai érzései is vezették, ugyanakkor a karakter visszafelé is hatott rá. Hálás a sorsnak és szerinte sok ilyen ember kellene a világnak a valóságban is, mint Baba Voss.

A See utolsó évada augusztus 26-án startol el az Apple TV+-on.

Jason Momoa egyébként olyan zseniális alkotások színésze volt már, mint a 2011-es Conan, a barbár, az Aquaman első és második része vagy éppen az őt híressé tevő Trónok harca, ahol a vad Khal Drogo-t formálta meg mindenki legnagyobb örömére.

Ez is érdekelhet:

Jason Momoa életrajzi filmet készít a hawaii szörfös legenda Duke Kahanamokuról

Jason Momoa és az Aquamant jegyző Safran a Carlson Company producereivel, Susan Miller Carlsonnal és Eric Carlsonnal közösen álmodták képernyőre Kahanamoku történetét. A szörf népszerűsítéséért igen sokat tett sportolóról szóló film forgatókönyvén Chris Kekaniokalani Bright dolgozik majd. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com