Barion Pixel Jada Pinkett Smith megtörte a csendet: ezt gondolja a 94. Oscar-gálán történt botrányról – Coloré

Jada Pinkett Smith megtörte a csendet: ezt gondolja a 94. Oscar-gálán történt botrányról

2022. 03. 29.

Kétség sem fér hozzá, hogy az idei Oscar-gálát még sokáig emlegetni fogjuk, hiszen a Jada Pinkett Smith kopaszságán poénkodó Chris Rock mindenre számított, csak pofonra nem.

Jada Pinkett Smith két nap csönd után egy Instagram poszttal reagált az idei Oscar-gála legbotrányosabb pillanatára, amelyet az alopecia nevű autoimmun betegség miatt kihullott haján való poénkodás indított el.

Jada Pinkett Smith
Forrás: Northfoto

Valaki egyetért Will Smith pofonjával, ám megint mások elítélik tettét, mindenesetre ez volt az Oscar-díjátadók történetének első tettlegességig fajuló esete, amelyben a szenvedő fél Chris Rock volt. Bár a komikus próbált jól reagálni a pofonra, a média azóta sem bírja elengedni az ott történteket, amelynek komoly szankciói lehetnek Will Smith-re nézve.

Jada Pinkett Smith
Forrás: Northfoto

Lassan minden érintett megszólalt, kivéve a színész feleségét, Jada Pinkett Smith-t, aki pár órája posztolt egy igen beszédes és sokatmondó képet, amelyre a következő szöveg van írva:

„Ez a gyógyulás időszaka, és én állok elébe.”

A szöveg kicsit kétértelmű, hiszen volt, aki úgy fordította le, hogy a színésznő a saját és férje lelkének gyógyulására szeretne koncentrálni, míg a rajongók egy másik tábora szerint a Chris Rockkal való barátságukra célzott.

Forrás: justjared.com