Barion Pixel Jack Nicholson hosszú idő után először mutatkozott nyilvánosság előtt – Így fest most a színészlegenda – Coloré

Jack Nicholson hosszú idő után először mutatkozott nyilvánosság előtt – Így fest most a színészlegenda

2023. 05. 11.

A 86 éves Oscar-díjas színészt, Jack Nicholsont kevesebb mint két hét alatt másodszor szúrták ki a Los Angeles-i Crypto.com Arénában.

Jack Nicholson jó ideje visszavonult a színészettől, bár hivatalosan sosem köszönt le. Más apropóból viszont összefuthatnak vele a rajongók, elsősorban azok, akik rajonganak a kosárlabdáért. Joker első megformálója a Los Angeles Lakers győzelmére buzdít ugyanis, és ahány meccset rendeznek, ő jelen van.

A Lakers csapata a minap a Golden State Warriors ellen játszott, Nicholson pedig széles mosollyal tapsolt és szurkolt kedvenc kosarasainak. Nicholson fekete ingben és fekete zakóban nézte, amint csapata 104-101-es szoros különbséggel győzött, így 3-1-re hozta fel a Lakerset a Warriors elleni elődöntős sorozatban, és egy lépéssel közelebb került a döntőhöz.

Jack Nicholson
Forrás: Allen Berezovsky/Getty Images

Áprilisban is láthattuk a világsztárt a lelátón, amikor végignézte a Lakers csapatát a Memphis Grizzles elleni meccsen. A korábbi meccs után LeBron James is odament a legendás színészhez, kezet fogott és beszélgetett Nicholsonnal, miközben a csodálói nézték őket. A Ragyogás sztárja legalább akkora szenzáció, mint maga a Lakers és persze győzelmei, így a meccseken a hatalmas JumbTron kivetítőn még egy összeállítást is adtak róla, így tisztelegve előtte.

Jack Nicholson
Forrás: Allen Berezovsky/Getty Images

Jack Nicholson 2010 óta nem állt kamera elé, amikor is a Honnan tudod? című romantikus vígjátékban szerepelt Reese Witherspoon, Owen Wilson és Paul Rudd mellett. Mindeközben Shelley Duvall, Nicholson pályatársa és szereplő társa a Ragyogásban a közelmúltban 20 év után először tért vissza a képernyőre. Vele márciusban mutatták be a The Forest Hills című független horror-thrillert. Jó volna, ha Jack Nicholson is kedvet kapna még valamilyen forgatókönyvhöz, mert a rajongók nagyon hiányolják.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Kevork Djansezian/Getty Images