Barion Pixel Jack Nicholson 28 éves lánya kitálalt -Ezt gondolja híres apjáról – Coloré

Jack Nicholson 28 éves lánya kitálalt -Ezt gondolja híres apjáról

2023. 02. 22.

Egy friss interjúból kiderült, hogy Jack Nicholson lánya, Tessa Gourin nem ápol túl szoros kapcsolatot híres édesapjával. Azonban van egy közös dolog bennük, amely nem más, mint a színészet iránti szeretet.

A 28 éves színésznő, Tessa Gourin, a 85 éves színész, Jack Nicholson hat gyermekének egyike. Nyilvánosan soha nem beszélt kapcsolatukról, ám egy nemrég készült interjú során megosztotta tapasztalatait azzal kapcsolatban, milyen egy olyan nagy színészlegenda lányaként felnőni, mint Jack Nicholson.

Jack Nicholson
Forrás: Northfoto

Anyám egészen kicsi korom óta azt hajtogatta, hogy ne mondjam el senkinek, hogy híres apám van. Tudtam, hogy befolyásos, és Daddy Warbucks-szintű gazdag…

Megjegyezte, hogy az apja fizette a tanulmányait, de anyja próbálkozásai ellenére „nem érdekelte” a kettőjük kapcsolata.

Gyerekként nincs választásod, hogy hova kell menned, tehát ha anyukád azt mondja valakire, hogy az apád és vele kell lenned, akkor ez van. Nem igazán ismerem őt, de mindig ezt mondtuk másoknak anyukámmal.

Tessa elmondta, hogy soha nem kapott „konkrét választ” arra, hogy apja miért hiányzott ennyire az életéből.

A saját véleményemet alakítottam ki. Bonyolult ember, és azt hiszem, anyám a saját démonaival küzdött, én pedig egyszerűen járulékos veszteséget okoztam nekik.

Bár nincs igazi apa-lánya kapcsolatuk, Tessa örökölte édesapja szeretetét a színészet iránt. Ennek ellenére egy ponton tétovázott, hogy az iparágban folytassa a karrierjét.

Jack Nicholson
Forrás: Northfoto

Féltem, hogy az emberek azt fogják mondani, hogy apám hátán kapaszkodtam fel. De, ha egy a személy soha nem akar az életében, akkor hogyan használnád ezt a javadra?

Jack Nicholson a filmtörténelem egyik legkiválóbb színésze, ezért sokaknak okozott csalódást azzal, hogy apaként ez messze nem mondható el róla. A nőket ugyan imádja, sőt a mai napig falja, úgy fest saját lányai nem igazán lágyították meg a szívét.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto