Barion Pixel Hírek érkeztek Horváth Lajos Ottóról – Retteg a Nemzeti Színház balesetet szenvedett színésze – Coloré

Hírek érkeztek Horváth Lajos Ottóról – Retteg a Nemzeti Színház balesetet szenvedett színésze

2023. 12. 15.

Horváth Lajos Ottó több, mint egy hónapja szenvedett balesetet a Nemzeti Színházban, és félő, hogy sérülései maradandók.

Horváth Lajos Ottó Szász Júliával a kezében zuhant négy métert a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia című előadás alatt. Mindkét művész megsérült a zuhanás során, így kórházi kezelésre szorultak. Mint kiderült, az Üvegtigris Sanyijának a keze azóta is gipszben van, és félő, hogy maradandó károsodást szenvedett.

A Blikk információi szerint a színésznek egy reflektor sértette fel a kezét, amibe a zuhanás során beletenyerelt. A szilánkok egészen a csontjáig hatoltak, és érintették az ínakat, az ízületeket és az izmokat is. Műtéttel próbálták helyreállítani a sérült kezet: az operáció egész éjszaka tartott, és még nem tudni, hogy a színész fel fog-e épülni a sérüléséből.

Horváth Lajos Ottó és a rémes baleset

A Blikk informátora úgy tudja, hogy a színészt nagyon megviselték a történtek:

Látszik, hogy meg van rogyva. Lelkileg még nem tudta feldolgozni a történteket. Még mindig mardossa a bűntudat, magát hibáztatja a baleset miatt, és aggasztja, hogy képes lesz-e ugyanúgy dolgozni, mint korábban. Az orvosai egyelőre nem tudják megmondani, mennyire tudja majd a kezét használni, de félő, hogy soha nem lesz már a régi.

Horváth Lajos Ottó keze annyira megsérült, hogy kérdéses, úgy fog-e tudni játszani, ahogyan a baleset előtt / Kép forrása: RTL Sajtóklub
Horváth Lajos Ottó keze annyira megsérült, hogy kérdéses, úgy fog-e tudni játszani, ahogyan a baleset előtt / Kép forrása: RTL Sajtóklub

A színésznek több szerepe is van a Színházban, ám ha a keze nem gyógyul meg, nem fogja tudni ugyanúgy eljátszani őket, ahogyan eddig tette. A teátrum mindent megtesz azért, hogy ha így alakulna, úgy módosítsák a szerepeket, hogy továbbra is játszhatóak legyenek a színész számára. Mindennek ellenére Horváth Lajos Ottó érthetően tart attól, hogy már csak kisebb szerepeket fog kapni, vagy még kisebbeket sem, legyen szó színházról, filmről vagy épp sorozatról.

A színész mindennek ellenére próbálja tartani magát: mint kiderült, nemrégiben a Most vagy soha! című új magyar film utószinkronján dolgozott, ami talán enyhíti a sebeket, amiket a lelkén ejtett a baleset.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub.