Barion Pixel Hírt adott magáról Szász Júlia – Így van most a Nemzeti Színházban történt balesete után – Coloré

Hírt adott magáról Szász Júlia – Így van most a Nemzeti Színházban történt balesete után

2023. 12. 08.

Szász Júliáért egy ország szorít, miután a Nemzeti Színházban több métert estek kollégájával, Horváth Lajos Ottóval. A színésznő végre hírt adott magáról.

Szász Júliát többhetes kezelés után egyszer már hazaengedték a kórházból a baleset óta, ám újra visszakerült. A hét elején ismét hazaengedték a színésznőt, ám azt, hogy valójában mennyire sérült meg a mai napig homály fedi. A Bátrak földje és a Besúgó színésznője Instagramon adott hírt állapotáról:

Mint posztjában olvasható:

Jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok.

Szász Júlia balesete

A színésznő november közepén sérült meg, amikor kollégájával, Horváth Lajos Ottóval, az Üvegtigris Sanyijával négy métert zuhantak a mélybe a Rómeó és Júlia című előadáson. Hogy pontosan mennyire sérült meg a két színész nem lehet tudni, ám szemtanúk szerint vértócsát láttak a fiatal színésznő körül – írta a Blikk.

A nézőtéren ülő két orvos a helyszínen ellátta a sérülteket, majd kórházba szállították őket. A Nemzeti Színház kiemelte, hogy nemcsak a kollégák testi sérüléseinek gyógyulását tartják fontosnak, hanem a lelkit is, ezért pszichológusok segítenek majd Szász Júliának és Horváth Lajos Ottónak feldolgozni a történeteket. Erre azért is van szükség, mert a színész magát okolja a baleset miatt.

Szász Júlia mint elmondta, lassan, de biztosan gyógyul / Kép forrása: RTL
Szász Júlia mint elmondta, lassan, de biztosan gyógyul / Kép forrása: RTL

A jelenet szerint ugyanis Horváth Lajos Ottónak a karjában Júliával kellett volna kilépnie a színpadra a magaslaton, ám maga sem tudja miért, nem jobbra indult, ahogy szokott, hanem balra, ahol nem volt korlát, s ekkor történt meg a zuhanás. Az esés után a színész sokkos állapotban ismételgette, hogy ,,nem tudtam megmenteni, nem tudtam megmenteni”, és napokkal a történtek után is gyötörte a lelkiismeretfurdalás a baleset miatt.

A rendőrség továbbra is nyomoz, hogy kiderítsék, hogyan következhetett be a baleset.