Hatalmas hír a Grace Klinika rajongóinak – Visszatér egy régi szereplő

2021. 09. 03.

Bejelentették, melyik kedvelt szereplő fog visszatérni a 18.évadban!

Szeptember 30-án debütál az ABC csatornán a kórházsorozat következő évada, ami hihetetlen, de már a tizennyolcadik. Ennyi idő alatt rengeteg karakter megfordult a történetben, sokukra a mai napig emlékezünk, és egy olyan is akadt közöttük, akinek személyisége megért egy spinoffot. Ő volt Dr. Addison Montgomery, akit Kate Walsh keltett életre.

'grey's Anatomy' Tv Stills
Kép forrása: Northfoto

A klinika Twitter oldalán maga a színésznő jelentkezett be és adta hírül a rajongók nagy örömére, hogy Addison visszatér. A készítőktől azt is tudni lehet, hogy nemcsak egy, hanem több részben is szerepel majd a kedvelt színésznő, akit legutóbb a “13 okom volt” című sorozatban láthattunk, méghozzá gyászoló édesanyaként.

Kate Walsh szinte a kezdő csapatban volt a széria történetében, ugyanis már az első évad zárórészében felkavarta az állóvizet, mint Derek Sheperd exneje. Ezután két évadon keresztül ő is főszereplő volt, majd távozott és elindult a spinoff sorozat, a Doctor Addison. A testvérsorozat annyira sikeres volt, hogy 2007-től 2013-ig futott. Walsh egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, valószínűleg sosem tér már vissza Addison doktorként, amit a híres producer, Shonda Rymes is megerősített. Most viszont, hogy a szériának szüksége van a világklasszis újszülött sebészre, így hamarosan ismét találkozhatunk vele a képernyőn.

Forrás: justjared.com