Barion Pixel Lecserélte testőrét Harry herceg és Meghan Markle: Kim Kardashian egykori body guardjára csaphattak le – Coloré

Lecserélte testőrét Harry herceg és Meghan Markle: Kim Kardashian egykori body guardjára csaphattak le

2023. 05. 10.

Kim Kardashian egykori testőrével, túrázás közben kapták lencsevégre Meghan Markle-t a hétvégén: a jelek szerint a volt hercegi pár megvált eddigi alkalmazottjától, Michael Jackson egykori testőrétől, Alberto Alvareztől, hogy Kardashian korábbi body guardjára bízzák maguk és családjuk biztonságát.

Lecserélhette testőrét Harry herceg és Meghan Markle, – derül ki a Daily Mail cikkéből, miután lencsevégre kapták Markle-t és Kim Kardashian volt testőrét túrázás közben a koronázás hétvégéjén. 

A volt hercegi pár védelmezése nem először téma az Egyesült Királyságban és új otthonukban, Kaliforniában, hiszen a királyi kötelezettségektől való visszalépés óta saját zsebből kénytelenek kifizetni a gyakran elképesztően drága testőrszolgálatot. (A lap értesülései szerint a legjobb testőrök napi 1800 dollárba, azaz több mint 600 ezer forintba kerülhetnek.) A pár azután dönthetett a csere mellett, hogy eddigi testőrükről, Alberto Alvarezről (aki egyben Michael Jackson korábbi testőre) kiderült, hogy érintett lehet családon belüli erőszak és ittas vezetés vádjaiban. 

Harry herceg és Meghan Markle, testőr
Kettejük közül végül csak Harry herceg vett részt édesapja koronázási ünnepségén. Kép forrása: Getty Images

Meghant épp apósa, III. Károly koronázási ünnepségének hétvégéjén szúrták ki túrázás közben Kaliforniában: a pár mindössze néhány hete döntött úgy, hogy csak Harry herceg vesz részt édesapja koronázásán. Meghan távolmaradását fiúk, Archie Mountbatten-Windsor születésnapjával magyarázták, amely épp egy napra esett nagyapja koronázásával. 

Harry herceg sem maradt sokáig Nagy-Britanniában: a ceremónia befejezésével egyenesen a repülőtérre indult, és még azelőtt a gépen ült, hogy apja és mostohaanyja, Kamilla még befejezték volna első, hivatalos portréjuk elkészítését. (A Daily Mail szerint Harry összesen 28 órát és 42 percet töltött szülőhazájában.) 

Harry gyors távozása ellenére édesapja, III. Károly király megtisztelte unokáját, Archie-t a koronázást követően, miután poharát emelve tósztot mondott annak negyedik születésnapjára. A lap értesülései szerint míg a királyi család legtöbb tagja „megkönnyebbülten lélegzett fel”, amiért Harry nem csatlakozott hozzájuk, addig a 74 éves Károly „őszintén csalódottnak tűnt, amiért nem maradt”. 

Borítókép forrása: Getty Images
Forrás: DailyMail.com