Barion Pixel Meghan Markle új üzletet jelentett be, miközben mindenki III. Károly koronázására figyel – Coloré

Meghan Markle új üzletet jelentett be, miközben mindenki III. Károly koronázására figyel

2023. 04. 28.

Meghan Markle új hollywoodi ügynökséghez igazol, de a színészethez nem tér vissza.

Új fejezet kezdődik Meghan Markle életében

Meghan Markle aláírt egy szerződést az amerikai William Morris Endeavour (WME) tehetségkutató ügynökséggel. A Variety szerint számos ügynökség próbálta elcsábítani Sussex hercegnéjét, mióta a férjével, Harry herceggel 2020-ban szakítottak a brit királyi családdal, és Kaliforniába költöztek.

A kiadvány arról számol be, hogy a WME különböző részlegei, beleértve a „film- és televíziógyártást, a márkapartnerségeket és az általános üzletépítést”, segítik majd Meghan Markle üzleti és kreatív vállalkozásait. Az ügynökség képviseli majd ő és Sussex hercegének alapítványát, az Archewellt, valamint a Spotify podcastjüket, az Archetypest is. 

Az ügynökség csütörtökön jelentette be a hírt a Twitteren keresztül, megosztva egy képet Sussex hercegnéjéről.

Megtiszteltetés a számunkra, hogy bejelenthetjük, hogy a WME immár Meghant, Sussex hercegnéjét képviseli minden területen

– olvasható az ügynökség tweetjében.

Meghan Markle
Meghan Markle / Kép forrása: Peter Byrne – PA Images / PA Images / Getty Images

Szó sincs arról, hogy visszatérne a színészkedéshez

Meghan Markle korábban a Varietynek beszélt arról, hogy szeretne egy ügynökséggel együtt dolgozni, akik segítenének nekik az alapítvány marketingjében. Arról azonban nincs szó, hogy Meghan Markle visszatérne a színészkedéshez, nem akar ismét filmekben és sorozatokban szerepelni. Korábban így nyilatkozott, amikor a visszatérésről kérdezték:

Nem. Befejeztem. Azt hiszem, soha ne mondd, hogy soha, de az a szándékom, hogy egyáltalán nem [térek vissza a színészethez].

A szerződés aláírására hét hónappal azután került sor, hogy a hercegné elvált korábbi ügynökségétől, a Sunshine Sachstól, akikkel a Suits című tévésorozata alatt dolgozott együtt. A bejelentés pedig csak pár nappal III. Károly király koronázása előtt érkezett. Markle nem vesz részt az eseményen, a férje, Harry herceg egyedül utazik az Egyesült Királyságba. A ceremóniát a Westminsteri apátságban tartják. A hercegné Kaliforniában marad fiuk, Archie herceg negyedik születésnapja miatt, ami szintén a koronázás napján, május 6-án van.

Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg / Kép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Forrás: Page Six, News.com.au, Variety, Variety 2

Borítókép forrása: Michael M. Santiago / Staff / Getty Images News / Getty Images