Gyász: 46 évesen meghalt a Slipknot alapító dobosa

2021. 07. 28.

A zenész július 26-án hunyta le örökre a szemeit. Családja közölte a hírt a rajongókkal.

Mostanában egyre több szörnyű hír rázza meg a zenész világot: néhány hete még a Blink-182 gitárosának állapota foglalkoztatta a sajtót, most pedig újabb szomorú hírrel indult a nap, ugyanis elhunyt a Slipknot alapító-dobosa, Joey Jordison.

Joey Jordison Has Passed Away
Forrás: northfoto.com

A gyászhírt a családja közölte a médiával és a rajongókkal, azt azonban nem árulták el, hogy mi okozta a dobos halálát. Mindössze annyit tudni, hogy álmában, fájdalmak nélkül távozott az élők sorából, illetve 2013-ban, miután kivált a zenekarból, derült ki, hogy csontvelőbetegséggel küzd. De, hogy mennyire volt ennek köze a halálához, az szintén rejtély.

A zenész hozzátartozói arra kérték a Joey rajongóit, a sajtó munkatársait és a közeli barátait is, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat ebben a nehéz időszakban, amikor nyugalomra és békére van szükségük.

„Joey halála után nehéz a szívünk és leírhatatlan a fájdalmunk. Azok, akik ismerték őt, értették a humorát, tudták, milyen jó a személyisége, mekkora szíve van, és mennyire szereti a családját és a zenét.”

Jordison számos nagy Slipknot számnak volt a szerzője. 1999-es első, cím nélküli lemezük dupla platinalemez lett, amelyben nagy szerepe volt a zenész elképesztően gyors, egyedi és összetett dobtémáinak is.

Nyugodjon békében!

Forrás: people.com