Barion Pixel Apja nyomdokaiba lép Gordon Ramsay 23 éves lánya – A Tiktokon mutatja meg, mit tud – Coloré

Apja nyomdokaiba lép Gordon Ramsay 23 éves lánya – A Tiktokon mutatja meg, mit tud

2023. 09. 08.

Gordon Ramsay lánya, Holly is szakácskötényt húzott, és a Tiktokon főz a fiataloknak – meg persze azoknak, akik szívesen nézik.

Gordon Ramsay öt gyermeke közül a 23 éves Holly az, aki főzésre adja a fejét. Bár apját leginkább arról ismerik a tévénézők, hogy meglehetősen hevesen reagál egy-egy sikertelen ételre, a valóságban egyáltalán nincs így: Gordon Ramsay rendkívül kedves, és egyáltalán nem pokol nála a konyhában lenni. Meglehetősen újdonságnak számít a főzés Holly Tiktok-csatornáján, mert eddig ruháról és nyaralásairól mutatott videókat, így a rajongókat bizonyosan meglepte az új tartalommal!

Gordon Ramsay kuktája

Mint Holly bevallotta, főzni nem tud, de a tálalásban nagyon ügyes. Erre a műsorának a címe is utal, ami Trying This Cooking Thing-re hallgat, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy ,,Próbáljuk meg ezt a főzés-dolgot”. Háromezer követőjével osztotta meg első videóját, amiben focacciát készít, mégpedig úgy, hogy a laptopjából olvassa a receptet. Láthatóan inkább a kezdő háziasszonyokhoz és a fiatalokhoz szól a műsora.

Gordon Ramsay 23 éves lánya nem tud főzni, de próbálkozik, mégpedig a Tiktokon! / Kép forrása: Victor Boyko / Getty Images
Gordon Ramsay 23 éves lánya nem tud főzni, de próbálkozik, mégpedig a Tiktokon! / Kép forrása: Victor Boyko / Getty Images

Nemcsak ő főz, hanem a 21 éves húga, Tilly is, aki sokkal komolyabban veszi a főzést, mint nővére: egymillió Instagram-követőjével oszt meg különféle recepteket és ételkészítési technikákat.

Nem ők az egyetlen sztárcsemeték, akik a gasztronómia felé fordultak, ugyanis David és Victoria Beckham fia, Brooklyn is előszeretettel tesz fel főzős oktatóvideókat a csatornájára, bár nem olyan sikeres, mint a Ramsay-gyerekek.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/gordon-ramsay-lanya/