Barion Pixel Így vélekedett Glen Powell eredetileg a Top Gun: Maverick-es karakteréről, Hangmanről – Coloré

Így vélekedett Glen Powell eredetileg a Top Gun: Maverick-es karakteréről, Hangmanről

2022. 11. 29.

A sármos színész, Glen Powell a Harry Potter egyik meghatározó karakteréhez hasonlította szerepét, amit a 2022-es folytatásban formálhatott meg.

Glen Powell szerint a figurája a haditengerészet Draco Malfoya. A 34 éves színész egy friss interjúban beszélt a GQ-nak arról, hogy bizony voltak fenntartásai, amikor hozzá került Hangman szerepe, hiszen eredetileg Rooster karakterére hívták be.

'sausage Party' Premiere
Forrás: Northfoto

Először nem is tudtam mit kezdeni vele, nem tartottam háromdimenziós karakternek. Persze benne volt, hogy nagyszerű ellenlábasa lesz Roosternek, akit eredetileg játszottam volna, de nem igazán éreztem rá. Aggódtam, mit hozok ki ebből, de most már köszönöm a Jóistennek, hogy elvállaltam és megcsináltam.

2022 Top Gun: Maverick Movie Set
2022 Top Gun: Maverick Movie Set

Végül állítólag maga Tom Cruise segített Glen Powellnek felépíteni a karaktert, azt tanácsolta, hogy nem az a lényeg, hogy az ő karakterének szurkoljanak a nézők, hanem, hogy valamiért szerethető legyen számukra – akkor is, ha negatív szereplő. Ebben sokat segíthet például a testbeszéde. Aki lemaradt a mozis megnézésről, az hamarosan pótolhatja a Top Gun: Mavericket streamelve, ugyanis december 22-én megérkezik a Paramount+-ra.

Glen Powell rengeteg filmben szerepelt eddigi élete során, többek között a Pofázunk és végünkben, a Bízz a szerelemben, a Kémkölykök 3D-ben, a Sötét Lovag: Felemelkedésben és a Set It Up romantikus komédiában, de a Top Gun folytatása kétségkívül eddigi karrierjének egyik mérföldköve. Szerintünk akár James Bond is lehetne majd az új 007-es filmben, de egyelőre az a hír járja, hogy azt Aaron-Taylor Johnson kapja nagy eséllyel.

Glen
Forrás: Northfoto
Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto