Tom Cruise közel 40 éves karrierje legjobb filmjét alkotta meg a Top Gun folytatásával

Tom Cruise sokak szerint megosztó személyiség, abban azonban mindenki egyetért, hogy a szakmájában az egyik legjobb.

Tom Cruise minden idők egyik legtehetségesebb sztárja, aki híresen maximalista, ha a munkájáról van szó.

Tom Cruise
Forrás: Northfoto

Ez pedig Tom Cruise számára igencsak fontos információ, ugyanis majdnem 60 évesen sikerült újra – ha nem jobban – megismételnie az 1986-os sikerét. A filmről egyébként érdemes megemlíteni, hogy ez volt első alkalom, hogy 100 millió dolláros összegből készült alkotást láthatott a közönség.

A színész legújabb filmje, a Top Gun: Maverick kedvéért például megtanult profin repülőgépet vezetni a hitelesség és a tökéletes látványvilág miatt. De a színészi játékára és magára a történetre is legalább ugyanennyi figyelmet összpontosított.

Tom Cruise
Forrás: Northfoto

Ennek pedig meg is lett az eredménye, ugyanis a legfrissebb értesülések szerint Tom Cruise legújabb filmje minden idők második legjobb startját hozta: az első három napban a belföldi bevétel elérte a 124 millió dollárt, négy nap alatt pedig nem kevesebb, mint 151 millió dollár jött a konyhára. A Top Gun: Mavericket egyedül a Karib-tenger kalózai: A világ végén című alkotás előzi meg, ez 153 millió dollárt hozott a nyitóhetén.

A Top Gun: Maverick egyébként 96%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán, vagyis az eddig megjelent kritikák majdnem 100%-a adott hibátlan értékelést a filmre, amelyet a rajongók és persze a bevétel is jól bizonyít. Tom Cruise a Top Gun folytatása után sem áll le. A színész folyamatosan képezi magát, és közel a hatvanhoz ugyan kevesebb filmet forgat, de a minőségen mindig javít.

Forrás: variety.com

Ez is érdekelhet:

Mission Impossible 7.

Tom Cruise hetedik alkalommal is belebújik Ethan Hunt bőrébe, hogy minden eddiginél izgalmasabb akciójelenetekkel kápráztassa el a rajongókat. A Mission Impossible 7. forgatásai még 2020-ban kezdődtek el, a világjárvány kitörése előtt, sőt, ez a film volt az egyetlen, amely szigorú szabályokkal folytathatta a munkát, persze Tom Cruise vezénylésével. Ha tudni akarod, mit árultak még el a produkcióval kapcsolatban, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint