Kelly McGillis szerint emiatt nem kapott szerepet a Top Gun folytatásában

Már nálunk is megnézhető Tom Cruise – állítólag – eddigi legjobb filmje, a Top Gun: Maverick, amelyben az egykori szépség, Kelly McGillis sajnos már nem tért vissza.

Kelly McGillis karakterének hiányát azonban sok rajongó szóvá tette, hiszen az 1986-os filmmel ő lett az évtized egyik legszebb és legnépszerűbb sztárja.

Kelly Mcgillis
Forrás: Northfoto

A készítők azonban úgy döntöttek egy új szerelmi szállal fogják megfűszerezni a folytatást, amelyben Charlie – azaz Tom Cruise karakterének – új párja a gyönyörű Jennifer Connelly lett.

Jennifer alakítja azt a Penny Benjamint, akire az eredeti filmben többször hivatkoztak, de soha nem mutatták meg. Természetesen a színésznő karakterének eltűnését Kelly McGillis és a rendező is kommentálta.

„Nem akartam, hogy minden történet mindig visszafelé nézzen. Fontos volt néhány új karakter bemutatása. Penny Benjamin pontosan olyan karakter, akiről már hallottunk, de még soha nem láttunk. Ez pedig egy csodálatos lehetőség volt arra, hogy Jennifer Connelly karakterét ebbe a filmbe végre elhozzuk.” – mondta a film rendezője, Joseph Kosinski.

Kelly McGillis
Forrás: Northfoto

Ezzel szemben Kelly egy igen erős, de annál érthetőbb választ adott a rajongóknak, ami több szempontból is elszomorító.

„Öreg vagyok, kövér, és úgy nézek ki, ahogy a koromnak megfelelően kell” – árulta el a véleményét Kelly McGillis, aki hozzátette, hogy sok hozzá hasonló színésznőt írnak le ebben a korban, hiszen már nem olyan a külsejük, mint fénykorukban.

A Top Gun: Maverick egyébként a Rotten Tomatos oldalán 96%-ot ért el, ami azt jelenti, hogy a kritikusok szerint is elképesztő alkotást sikerült készíteni Cruise-nek.

Forrás: justjared.com

Ez is érdekelhet:

Top Gun

A Top Gun a mai napig az egyik legnépszerűbb repülős klasszikus, amely már 1986-ban is elképesztő rekordokat döntött meg. Arról nem beszélve, hogy Tom Cruise szépen növekvő népszerűségének is igencsak jót tett, hiszen a rá következő években verte meg a lábát az akciófilmek mekkájában, ezzel együtt pedig az A-listás sztárok táborában is. Ha kíváncsi vagy a magyar előzetesre, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint rangsorolva