Barion Pixel Gigi Hadidot letartóztatták, napokkal később már bikiniben pózolt Instagramján – Coloré

Gigi Hadidot letartóztatták, napokkal később már bikiniben pózolt Instagramján

2023. 07. 19.

Minden jó, ha a vége jó – írta bikinis képei alá Gigi Hadid modell. Tényleg így lenne?

Úgy tűnik, legutóbbi összetűzése a törvénnyel nem igazán izgatta fel a 28 éves Gigi Hadidot, akiről július 18-án derült ki, hogy kábítószerbirtoklás vádjával tartóztatták le a Kajmán-szigeteken.

Az incidens híre csak tegnap került nyilvánosságra, de több mint egy héttel ezelőtt, július 10-én történt, amikor a modell egy magánrepülővel érkezett az egzotikus helyszínre pihenni. A People magazin által megszerzett bírósági iratok szerint az Owen Roberts Nemzetközi Reptéren leszállva az ellenőrzés során marihuánát és annak fogyasztásához kapcsolódó eszközöket találtak a csomagjaiban. A hatóságok letartóztatták és ezer dollárra (több, mint háromszázezer forint) büntették meg.

A Cayman Marl Road című helyi portál szerint az adagok „viszonylag kicsik voltak, és látszólag személyes fogyasztásra szolgáltak”. Hasonló anyagokat találtak Gigi egyik barátnője, Leah Nicole McCarthy csomagjaiban is, így mindkettejüket óvadék fejében engedték csak el két nappal később.

Gigi Hadid sajtósa azt nyilatkozta, hogy a nő „orvosi engedéllyel, New Yorkban legálisan vásárolt marihuánával utazott, ami 2017 óta a Nagy-Kajmánon is legális”.

Az incidens után Hadid kiruccanása boldogan, a tervek szerint folytatódott, és az elmúlt napokban a fiatal anyuka az Instagramon osztotta meg az utazás fénypontjait. Pénteken egy sor újabb fotót töltött fel, melyek alá azt írta: „Minden jó, ha a vége jó”. Tényleg így lenne?

Borítókép forrása: Mondadori Portfolio / Getty Images