Barion Pixel Gigi Hadid brutális változáson ment keresztül – új hajával sokkolta a rajongóit – Coloré

Gigi Hadid brutális változáson ment keresztül – új hajával sokkolta a rajongóit

2024. 03. 10.

Gigi Hadid az Instagramon mutatta be az új frizuráját és utalt rá, hogy megújuláson megy keresztül.

Gigi Hadid nemcsak megújult a merész új vágással, de jó néhány évet le is tagadhat, pedig még csak 28. A Chris McMillan mesterfodrász által készített bohókás bobbal ugyanis úgy fest, mint egy tinédzser, ahogy tárt karokkal üdvözli a tavaszt és a napsütést.

Gigi az örök stílusú bobot választotta, ami pár évente visszajön divatba – pláne, ha egy ilyen híresség tér vissza hozzá. A hajszínt felfrissítették, de alapvetően maradt a szőke tónus, a vágás a válláig ér, lágy hullámok és kifelé pöndörödő hajvégek teszik még izgalmasabbá.

Napsütés és új módi.

– írta a poszthoz a modell.

Gigi megosztott egy videót is, amelyen Chris McMillan az utolsó simításokat végzi új frizuráján, miután jó néhány centiméterrel megrövidítette.

Maga a sztárfodrász is megmutatta pár fotón a frizurát saját Instáján és előrevetíti, hogy a drámai változás sok-sok nőt fog most inspirálni a tavaszi hajmegújításban. Egyelőre nem tudni, a vörös szőnyegen mikor debütál Hadid az új bobbal, de sajnos feltehetően nem a mostani Oscar-gálán, oda ugyanis párja, Bradley Cooper mást visz kísérőként.

Gigi Hadid
Forrás: Taylor Hill/Getty Images

Bradley már korábban lenyilatkozta, hogy Gloria Campano lesz a kísérője, akit imád magával vinni, mert a nő szórakoztató és szókimondó, mindenkiről elmondja nyíltan a véleményét.

Gigi Hadid marad otthon lányával, Khai-jal, akinek apukája Zayn Malik. Sajnos ez azt jelenti, hogy az A-listás páros egyelőre a vörös szőnyeges bemutatkozásukat is halasztja, pedig mindenki arra vár, hogy mikor teszik hivatalossá az amúgy már teljesen nyilvánvalót.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Kristy Sparow/Getty Images