Barion Pixel A rézvörös után a jégszőkét hozza divatba Gigi Hadid – Coloré

A rézvörös után a jégszőkét hozza divatba Gigi Hadid

2022. 03. 23.

A rézvörös és eper színek után most a szőke új árnyalata fog teret hódítani idén nyáron. Ez pedig nem más, mint a jégszőke!

A jégszőke hajszínt – ahogy a rezes tónusokat is – Gigi Hadid szupermodell mutatta meg magán először, aki a pandémia óta kicsit sem fél kísérletezni a különböző árnyalatokkal.

Gigi Hadid
Forrás: Northfoto

Tavaly ilyenkor vörös hajával keltett feltűnést, amely még csak most érte el a többi hírességet, köztük Kendall Jennert, Sydney Sweeneyt és Zendayat is. Ő azonban úgy fest inkább a divatdiktálásnál marad és most a platinaszőke egy kicsit hidegebb tónusának adott esélyt.

A jégszőke színnel nagyon óvatosan kell bánni, ugyanis nem mindenkinek és nem mindenhogy áll jól. Az erős hatóanyagok miatt csak erős és vastagszálú embereknek ajánlott, de nekik sem hosszú ideig, hiszen nagyon megviseli a hajszerkezetet. Ez a hajszín inkább a világosabb bőrűeknek áll jól, akiknek kék vagy zöld szeme van, hiszen így lesz egyszerre angyali, mégis futurisztikus hatása a viselőjén. A fazon viszont nincs megszabva.

Bella Hadid And Gigi Hadid At The Chiltern Firehouse
Forrás: Northfoto

Fontos megemlíteni, hogy ha rászánjuk magunkat a jégszőke színre, csak és kizárólag fodrász csinálja, hiszen könnyen kárt tehetünk a hajhagymákban és a fejbőrben is, illetve rendszeresen vágassunk a végéből, hogy ápolt és hamvas maradjon.

Forrás: allure.com