Zayn Malik 3 hónap után először posztolt közösségi oldalára – Zseniális az új külseje

2022. 01. 16.

Az énekes hosszú idő óta most először mutatta meg magát közösségi oldalán.

Zayn Malik utoljára akkor hallatott magáról az Instagramon, amikor reagált az őt ért vádakra, miszerint tettlegességig fajult egy vita volt párja, Gigi Hadid édesanyjával.

Daily Instagram Posts
Forrás: Northfoto

Akkor azt kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, amiről soha vagy csak nagyon ritkán osztott meg bármit is, illetve hazugságnak és a média által kitalált hamis állításoknak tartotta, hogy ilyen és ehhez hasonló dolgokat terjesztenek róla.

A 29 éves énekes annak ellenére, hogy nők millióinak vágyálma, nem igazán tartozik a magamutogató sztárok közé, holott külseje miatt nagyon is megtehetné. A zenész, adoniszi stílusával már rengeteg tervező figyelmét felkeltette és a divatesemények rendszeres vendége is. Most azonban új hajviseletével került középpontba, hiszen legújabb posztjában 60-as éveket idéző szakállal és frizurával „debütált”.

Sokan úgy vélik, hogy új külseje az újrakezdést szimbolizálja, hiszen a családi botrány kirobbanása után hivatalosan is szakított Gigi Hadiddal, akivel másfél éve született meg első közös kislányuk, Khai Malik. A 2022-es évet viszont szeretné munkával és boldogsággal tölteni, amihez szüksége volt egy kis frissítésre is. A követői eddigi visszajelzése alapján pedig ki lehet jelenteni, hogy tökéletes lett a végeredmény.

Forrás: people.com