Barion Pixel Az év legnépszerűbb hajszínét hozza divatba a híres modell – Coloré

Az év legnépszerűbb hajszínét hozza divatba a híres modell

2021. 03. 12.

Tavasszal szinte minden nő szeretne egy kicsi újítani, ha a külsejéről van szó.

Képernyőfotó 2021 03 12 5.39.35

Így volt ezzel a gyönyörű szupermodell, Gigi Hadid is, aki még csak pár hónapja lett édesanya, máris munkába állt. Ezt azonban igazán stílusosan tette, hiszen szőke fürtjeit egy extrém, ám annál csodásabb színre cserélte le. A fiatal anyuka az idei tavaszt élénk vörös hajzuhataggal kezdte, méghozzá a Versace legújabb kollekciójának bemutatóján.

Gigi azt is elárulta, hogy még februárban került sor a nagy hajszínváltásra, amelyet a sztárok egyik legkedveltebb fodrásza Panos Papandrianos álmodott meg neki. De, ha ez nem lenne elég ezt az egyedi „gyömbéres-fahéjas árnyalatot” A vezércsel Beth Harmonja inspirálta, aki több sztárnak is adott némi ihletet a tavaszi frizurához. Többek között Kylie Jenner és Bella Thorne is imádja az idei tavaszi hajszíntrendet.

Gigi egyébként még szeptemberben adott életet kislányának, Khai-nak, akit otthon egy medencében szült meg egy bába, a párja, az édesanyja és a nővére jelenlétében. A Vogue magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy élete legmeghatározóbb élménye volt a szülése és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy ezt a családjával együtt élhette meg.

Forrás: JustJared
/divat/haj/az-ev-legnepszerubb-hajszinet-hozza-divatba-a-hires-modell/