Barion Pixel Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid újra randiznak – Coloré

Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid újra randiznak

2023. 07. 07.

Leonardo DiCaprio együtt töltötte a modellel a július 4-i hosszú hétvégét.

A hírek szerint Leonardo DiCaprio bulizással töltötte az amerikai hosszú hétvégét. Nagyon jól érezte magát a társaságában, éppúgy, ahogy Gigi Hadid is. Idővel találkoztak, és a szemtanúk szerint erőteljesen flörtöltek egymással.

A bulin résztvevők azt nyilatkozták, hogy biztosan randizgatnak, mert a bulikon először mindig a színész jelenik meg, majd nem sokkal később a modell is. A felek sokat beszélgetnek és finoman megérintik egymást ezeken az összejöveteleken, de igyekszenek tartani a két lépés távolságot, ha úgy látják, hogy sokan figyelik őket.

Leonardo DiCaprio új barátnője

Bár egy, a modellhez közelálló forrás azt mondja, hogy Gigi Hadid csak élvezi a nyarat, és nem találkozik a színésszel, hacsak a véletlen nem hozza úgy, túl sok a véletlen találkozás. DiCapriót és Hadidot először akkor hozták kapcsolatba egymással, amikor szeptemberben együtt látták őket a New York-i divathét egyik afterparty-ján. Ez hetekkel azután történt, hogy DiCaprio szakított Camila Morrone színésznővel, akivel négy éve voltak együtt.

Leonardo DiCaprio már nem először randizik Gigi Hadiddal / Kép forrása: Marc Piasecki / Getty Images
Leonardo DiCaprio már nem először randizik Gigi Hadiddal / Kép forrása: Marc Piasecki / Getty Images

Gigi Hadid és DiCaprio románca februárban elhalványulni látszott, de a párt később együtt látták közös barátaik Oscar-díj előtti partiján márciusban, ami felerősítette a találgatásokat arról, hogy újra együtt vannak. Ezután júniusban is együtt látták őket Londonban, így van esély rá, hogy valóban egy párt alkotnak.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images