Barion Pixel Wossala Rozina kiborult Rácz Jenő tettén, Gábor Zsazsa özvegye pedig újabb furcsa felhívást tett ki – Lapszemle – Coloré

Wossala Rozina kiborult Rácz Jenő tettén, Gábor Zsazsa özvegye pedig újabb furcsa felhívást tett ki – Lapszemle

2023. 12. 13.

Wossala Rozina teljesen kiakadt kollégájára, és Anhalt herceg is elfoglalja magát: béranyát keres.

Wossala Rozina Bochkor Gábor televíziós műsorában, a #Bochkorban adott hangot nemtetszésének, amikor az volt a téma, hogy ki, milyen termékeket reklámozna, s hitelesek maradnának-e önmagukhoz egy-egy termék mögé állva. Ekkor derült ki, hogy Rozinát nagyon rosszul érintette, amikor Rácz Jenő az egyik legismertebb gyorsétteremláncnak főzött.

Az, hogy középminőségű húsokat érintetlenül árul az egy dolog, de az, hogy egy buciból készít ropogós elemet, nekem ez átment mindenen.

Wossala Rozina véleménye

Mint Rozina kifejtette, szerinte az kellene, hogy legyen a természetes, hogy kizárólag olyan termékek mögé állnak a sztárok, amikkel azonosulni tudnak, és egy ismert, tehetséges séfnek nem kellene egy gyorsétteremláncot reklámoznia, ilyetén formában sem. Éppen ezért Rozina ügyel arra, hogy ha reklámfelkérést kap, mindig csak akkor vállalja el, ha valóban tetszik neki a termék és tud vele azonosulni.

Gábor Zsazsa özvegyének különös felhívása

Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa férjeként vonult be a történelembe, aki a díva halála óta egyre különösebb ötletekkel hívja fel magára az emberek figyelmét. A herceg most nyolcvanéves, és mivel nincs gyermeke, fél attól, hogy kifut az időből, és senki nem viszi tovább a nevét. Facebook-oldalán most béranyát keres, és ezért fizetni sem rest! Egymillió dollárt ad ugyanis annak a nőnek, aki életet adna a közös gyermeküknek – szúrta ki a Bors.

Mindennek ellenére az örökbefogadást is opciónak tartja, s nem ez lenne az első alkalom, ugyanis két éve egy huszonhét éves férfit, Kevin Feuch-ot tette ideiglenes örökösévé, akivel jóban voltak, ám a férfinak egyszer csak nyoma veszett.

Gábor Zsazsa özvegye aggódik, hogy senki nem viszi tovább a nevét / Kép forrása: Bettmann / Getty Images
Gábor Zsazsa özvegye aggódik, hogy senki nem viszi tovább a nevét / Kép forrása: Bettmann / Getty Images

Nem ez volt az első ideiglenes adoptálás a herceg életében, ugyanis Gábor Zsazsával házasságuk alatt is több mint tíz felnőtt férfit fogadtak örökbe. A férfiak ezért nem kevés pénzt fizettek, s így ők is megkaphatták a hercegi címet és ,,von Anhalt” nevet. Mostanra azonban fontossá válhatott a hercegnek a vérvonal, s vélhetően ezért szeretne saját gyermeket.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub.