Barion Pixel Egy bennfentes állítja, ez vetett véget Jason Momoa 4 évig tartó házasságának – Coloré

Egy bennfentes állítja, ez vetett véget Jason Momoa 4 évig tartó házasságának

2022. 01. 20.

Sokan úgy vélik, egy harmadik fél miatt válik Jason Momoa és Lisa Bonet. De vajon, mi az igazság?!

Megdöbbentette a rajongókat a hír, amikor Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet a színész közösségi oldalán tettek közös nyilatkozatot, hogy 16 év együttélés és 4 évnyi házasság után elválnak útjaik.

Jason Momoa
Forrás: Northfoto

Megindultak persze a találgatások a furcsa poszt után, hogy vajon egy harmadik fél van-e a dologban, vagy spirituális eltávolodás történt közöttük. Most egy külföldi magazinnak számolt be egy közeli forrás, mi okozhatta a döntést.

A bennfentes szerint az elhidegülés nem egyik napról a másikra történt, és nem is egy új románc az oka. Ez mindössze egy folyamat vége, és az egykori szerelmespár teljesen higgadtan hozta meg a döntését. A válásuk oka a karrier, illetve a külön töltött idő, ami miatt visszafordíthatatlanul eltávolodtak egymástól.

'the Skin I Live In' Cinema Society Film Screening, New York, America 13 Oct 2011
Forrás: Northfoto

A Trónok harca sztárjának egy ideig hullámvölgybe került a karrierje, ám az elmúlt években meredeken felfelé ívelt, amit persze élvezett is.

Nem is akart mást, mint megragadni a lehetőségeket és egyre feljebb jutni a hollywoodi ranglétrán. Lisa azonban nem volt ebben eléggé partner, nem akart ingázni férjéhez a forgatásokra, nyűgnek élte meg a vörös szőnyeges eseményeket, és jobban szeretett Los Angelesben maradni a gyermekeivel.

Míg egyesek házasságát megerősítheti a távolság és az egymás iránt érzett hiány, addig Jason Momoa és felesége kapcsolatában csak ellentéteket szült.

Megviselte őket a sok külön töltött idő, ami miatt egyre több konfliktusuk lett. A forrás szerint nincs botrány, nincs harag, hiszen mindketten nagyon mély érzésű, spirituális emberek. Békében és szeretetben, de külön utakon folytatják.

Forrás: people.com