Jason Momoa 16 év után újra szabad – Feleségével a válás mellett döntöttek

2022. 01. 13.

Az Aquaman sztárja és Lisa Bonet 16 évnyi együttlét után döntöttek úgy, hogy szerencsésebb lesz külön utakon folytatni.

Január 12-én szerdán a 42 éves Jason Momoa és az 54 éves Bonet közös nyilatkozatot adtak ki a sztár közösségi oldalán, amelyben bejelentették, hogy több, mint 16 évnyi együttélés után szakítottak.

The Inaugural Instyle Awards Los Angeles
Forrás: Northfoto

„Mindketten éreztük ezeknek az átalakuló időknek a szorítását és változásait… Forradalom van kibontakozóban – és a mi családunk sem kivétel a változások alól. Ezért most megosztjuk családi híreinket, a házasságunk véget ért. Nem azért osztjuk meg ezt, mert úgy gondoljuk, hogy hírértékű, hanem azért, hogy életünk napjait továbbra is méltósággal és őszintén éljük. A köztünk lévő szeretet megmarad, fejlődik, úgy, ahogyan annak kell. Elengedjük és felszabadítjuk egymást, hogy azok lehessünk, akikké még válnunk kell. Az élet áldása és a gyermekeink iránti odaadásunk megingathatatlan. Tanítsuk meg gyermekeinket mindarra, ami lehetséges. Éljünk az imával. Győzzön a szeretet!” – ezekkel a kissé spirituális gondolatokkal közölte a pár a szakítás tényét.

Jason Momoa és Lisa Bonet 2005-ben kezdett randevúzni, és 2017-ben házasodtak össze. Két közös gyerekük van: lányuk, Lola (14) és fiuk, Nakoa-Wolf (13). Lisa egyben Zoe Kravitz színésznő édesanyja is, aki volt férjétől, Lenny Kravitz-től született.

Forrás: tmz.com