Barion Pixel Eva Longoria szerint nincs kilátásban, hogy rebootolják a Született feleségeket – Coloré

Eva Longoria szerint nincs kilátásban, hogy rebootolják a Született feleségeket

2023. 06. 04.

A mexikói gyökerekkel rendelkező Eva Longoria, aki Gabrielle Solis karakterét alakította a Született feleségekben nyolc évadon át, egy interjúban beszélt a sorozat folytatásáról.

Bár mostanában igencsak divat lett, hogy az egykori sikersorozatok folytatást kapnak valamilyen formában (lásd a Jóbarátok vagy a Szívek szállodája példáját), Eva Longoriának azonban szomorú híre van azok számára, akik szerették a Született feleségeket: nem valószínű, hogy bármikor is reboot vagy folytatás készülne a 2004 és 2012 között játszott sikersorozathoz. A 48 éves, mostanában elsősorban rendezőként és producerként tevékenykedő Longoria az Access Hollywoodnak adott interjújában szót ejtett a szériáról, ami beemelte őt Hollywood ismert arcainak sorába.

„Én lennék az első, aki aláír egy reboothoz” – mondta, hozzátéve, hogy nagyon hiányzik neki karaktere, Gabby. Azonban azt is bevallotta, hogy nincs már mit kihozni a sorozatból. „Már nem volt olyan ember a környéken, akivel lefeküdhettem volna” – utalt Gabby történetszálaira és férfifaló természetére. Elmesélte azt is, hogy büszke arra, hogy a produkcióban felszólaltak az ageizmus ellen és a klasszikus háziasszonyi szerephez is volt egy-két szavuk, ami akkor sokkolónak, újnak hatott, de „ma már ez a norma”. Kiderült, hogy nincs egyedül ezzel a gondolattal, hiszen a show alkotója, Marc Cherry sem szeretne már visszatérni a Született feleségekhez.

Eva Longoria
Eva Longoria mint Gabby Solis a Született feleségek 8. évadában, Marcia Crossal. (2012) Forrás: Danny Feld / Contributor / Getty Images

Ettől függetlenül azért Longoria megosztotta a véleményét Gabby Solis sorsának alakulásával kapcsolatban, és azzal, hogy vajon hol tartana most. „Az biztos, hogy influenszer lenne„. Bár a sorozat óriási sikernek örvendett a tévénézők körében, számos díjra is jelölték és nyolc évadot ért meg, a színésznő elárulta, hogy a forgatások kezdetén nagyon aggódott amiatt, hogy nem fogják szeretni. Azt gondolta, hogy nem fogják felkapni, mert „annyira más”. „Nem voltunk sem vígjáték, se dráma, csak remélni tudtam, hogy az emberek megértik majd, és végül így is lett”.

A színésznő a sorozat befejeztével is aktív maradt színészként, feltűnt a John Wickben, a Kutya egy nyárban, a Lowridersben, producerként pedig részt vett a Született szobalányok és a Telenovela sorozatok fejlesztésében (utóbbiakban egyébként kisebb szerepe is volt). Legújabb rendezése a Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet Cannesban mutatkozott be. Longoria több hosszú kapcsolat után 2013-ban találkozott mostani férjével, Jose Antonio Bastonnal, akitől 2018-ban született meg kisfia, Santiago.

Forrás: JustJared
Borítókép: Robin L Marshall / Stringer /Getty Images