Barion Pixel 9 hónappal a halála után eltemették Anne Heche-t – Coloré

9 hónappal a halála után eltemették Anne Heche-t

2023. 05. 17.

Anne Heche 2022 nyarán szenvedett végzetes autóbalesetet, ám csak most helyezték örök nyugalomra.

2023. május 14-én temették el Anne Heche földi maradványait. A ceremónia rendkívül megható volt, ugyanis Amerikában május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, így gyermekeinek különösen fájdalmas lehetett ez a nap.

A színésznő 2022. augusztus 5-én szenvedett autóbalesetet, mely során olyan sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. Füstmérgezése volt, teste súlyosan megégett, kómában feküdt, és idővel az orvosok agyhalottá nyilvánították. Családja meghozva a nehéz döntést, és lekapcsolta a gépekről, és Anne kérésének megfelelően szerveit olyanok kapták meg, akik így élhetnek tovább teljes életet.

Anne Heche temetése

A színésznőt a Hollywood Forever Cemetery-ben helyezték örök nyugalomra, a Cathedral mauzóleumnál. Ide csak olyanokat temetnek, akik a showbiznisz legnagyobb nevei közé tartoznak. A család képviselője azt mondta, hogy Anne mindenkit szenvedélyesen és mélyen szeretett, beleértve a gyermekeit és az örökségét is. A család megköszönte a támogatást, amit az utóbbi időszakban kaptak, és hálásak érte, hogy pont anyák napján vehetnek végső búcsút szeretett családtagjuktól.

Anne fia, Homer azt nyilatkozta, hogy nagyon büszke az édesanyjára, amiért helyet kapott a Mauzóleumban, ahová csak kevesek nyerhetnek temetkezési jogot.

Sírfeliratán ez áll: ,,anya, színésznő, író, rendező, teremtő, hívő”.

Forrás: TMZ.

Nyitókép forrása: Getty Images