Először beszélt a betegségéről Az ördög Pradát visel sztárja

2021. 09. 05.

Stanley Tucci most árulta el, hogy három évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála.

Egy magazinnak adott interjújában beszélt először kendőzetlen őszinteséggel az akkor megélt érzéseiről és a kezelésről is.

'the Devil Wears Prada' Movie Stills
Forrás: northfoto.com

A színésznek a nyelvén találtak daganatot, ami már olyan nagy volt, hogy műteni nem lehetett, ezért kemoterápiás kezelést kapott, mindeközben pedig hat hónapon keresztül csak egy etetőcső segítségével volt képes táplálkozni.

A színésznek azonban nem maga a betegség, hanem a lelki megpróbáltatás okozta a legnagyobb fájdalmat, ugyanis 2009-ben feleségét is a rák miatt vesztette el. Az Oscar-díjra jelölt sztár akkor megfogadta, hogy soha nem fogja magát kemoterápia alá vetni, mivel néhai felesége testét is megviselték a sugárkezelések.

„Sokkal öregebbnek érzem magam, mint a betegségem előtt. De még mindig előre akarok jutni, és tenni a dolgomat.” Arról, hogy a családja hogyan viselte a diagnózist, Tucci a következőket mondta: „Nagyszerű gyerekeim vannak, de nehéz volt nekik.” Szerencsére Tucci megerősítette, hogy a kezelés hatásos volt és orvosai szerint már nem fog kiújulni a gyilkos kór.

2014-ben, öt évvel az első felesége halála után, Tucci feleségül vette Felicity Bluntot, akitől két gyermeke is született.

Forrás: justjared.com