Barion Pixel Elliot Page híres karaktere is transznemű lesz az Esernyő Akadémia 3. évadában – Coloré

Elliot Page híres karaktere is transznemű lesz az Esernyő Akadémia 3. évadában

2022. 03. 30.

Elliot Page több, mint egy éve coming outolt, mint transznemű férfi, amellyel sok más hozzá hasonló embernek adott erőt és bátorságot.

Elliot Page még 2020 decemberében állt ki a nyilvánosság elé, hogy nemcsak a meleg, hanem a transznemű közösséget is erősíti, illetve nemátalakító műtéten fog átesni, hogy férfivá váljon.

Elliot Page
Forrás: Northfoto

Azóta több interjúban mesélt az eddig megtett útjáról, az őt ért bántásokról és arról, hogy a kiállásának köszönhetően, milyen nagyszerű dolgok tudtak születni, ami a munkájára is igaz.

Három éve, azaz 2019-ben debütált a Netflix csatornáján az Esernyő Akadémia című nagy sikerű széria, amely idén végre újabb évaddal örvendezteti meg a rajongókat. A sorozat készítői nagyon jó kapcsolatot ápolnak a színésszel, ezért úgy döntöttek, hogy ideje a produkcióval is ajtót nyitni Elliot Page személyiségének. Ez azt jelenti, hogy karaktere, Ványa a 3. évadban már Viktor Hargeevesként fog visszatérni.

Elliot Page
Forrás: Northfoto

A 2007-es képregénynek így lényegében ellentmondanak a készítők, ez azonban csak még szimpatikusabbá tette a szériát, főleg, hogy már az első képet is megmutatták Page immáron férfi karakteréről.

Az Esernyő Akadémia 3. évada 2022. június 22-tól lesz látható a Netflix csatornáján.

Forrás: variety.com