Barion Pixel Elliot Page a „Pageboy” nevű memoárján dolgozik, amely 2023-ban érkezik – Coloré

Elliot Page a „Pageboy” nevű memoárján dolgozik, amely 2023-ban érkezik

2022. 02. 18.

A transznemű Elliot Page ebben az alkotásban szeretné elmesélni küzdelmeit és életét a nem váltásig.

A Flatiron Books kiadó tette közzé a hírt, miszerint a 34 éves Elliot Page megírja és kiadja memoárját, mint az egyik leghíresebb hollywoodi transznemű színész.

Elliot Page
Forrás: Northfoto

Elliot korábban Ellen Page néven volt ismert és bár mindenki tisztában volt vele, hogy az LMBTQI közösség tagja, ő magát inkább leszbikusként definiálta. 2021-ben tette végül önmaga számára és a világ számára is világossá, hogy valójában transznemű, és a továbbiakban szeretne férfiként élni, hiszen belül is annak érzi magát.

Tavaly tavasszal átesett a nemátalakító műtéten is, azóta pedig büszke férfiként áll ki a közönsége elé. Elliot szeretné a küzdelmeit, az érzéseit bemutatni, elmesélni a nehézségeket, a bélyegeket és a nehézkes szerelmi életét a készülő memoárban. A sztár arról is beszámol majd, mennyire nehéz Hollywoodban nőként boldogulni, pláne úgy, ha az ember még rejteget is valamit.

Elliot Page
Forrás: Northfoto

Elliot egyébként rengeteg embernek adott erőt őszinte kitárulkozásával. Olyan híres műsorvezetőknek adott interjút, mint Oprah Winfrey vagy éppen Jay Leno, sőt azóta számos nyilvános eseményen vett részt, amelyeken minden hozzá hasonló fiatalt arra buzdított, hogy legyenek önmaguk.

Forrás: justjared.com