Barion Pixel Ellen DeGeneres megható posztban köszöntötte Portia De Rossit 15. házassági évfordulójukon – Coloré

Ellen DeGeneres megható posztban köszöntötte Portia De Rossit 15. házassági évfordulójukon

2023. 08. 17.

Az amerikai showbiznisz nagyasszonya, Ellen DeGeneres és felesége, Portia De Rossi a spanyol partok mellől jelentkezett be követőiknek, s mint kiderült, igen különleges társaságban ünnepelték 15. házassági évfordulójukat.

Ellen DeGeneres úgy érzi, megáldotta őt a sors. Legalábbis legutóbbi Instagram posztja alapján, amelyben feleségét, Portia De Rossit köszönti 15. házassági évfordulójukon. „Minden nap egyre jobban szeretlek. Áldott az életem, mert te is a része vagy. Boldog házassági évfordulót” – írja posztjában a 65 éves sztár. A pár először 2008-ban fogadott örök hűséget egymásnak, de idén megújították a fogadalmukat: Portia a saját születésnapján egy meglepetéspartit szervezett, amelyen Ellen DeGeneressel újra kinyilvánították egymás iránti elkötelezettségüket. 

Ellen DeGeneres és Portia De Rossi: házassági évforduló stílusosan

Persze, nem is a párról lenne szó, ha nem stílusosan töltenék a jeles napot. A DeGeneres által posztolt fotóról kiderül, hogy a házaspár ezúttal egy jachton ünnepelte házassági évfordulóját, s nem telt el sok idő, mire kisült, hogy DeGeneresék valójában Kris Jenner hajóján tartózkodnak.

A 67 éves Jenner nemrég közzétett Instagram-posztján ugyanis együtt pózol a házaspárral, egyúttal egy hashtagből az is kiderült, hogy a csapat épp Mallorca környékét fedezte fel. „Az élet a jó barátokra és nagy kalandokra való!” – írta bejegyzésében a The Kardashians sztárja. Posztjában Kris Jenner megjelölte DeGenereséken kívül barátját, Corey Gamble-t is. 

DeGeneres persze nem hagyta szó nélkül a posztot, mint írta: „A legjobb! Legközelebb azért szóljatok az egyenkaftánokról, mielőtt felszállunk a hajóra,” – utalva ezzel arra a párducmintás köpenyre, amelyet Jenner visel a képen. 

Nem véletlen, hogy a páros Jenner hajóján ünnepli házassági évfordulóját, hiszen az év eleji fogadalommegújítási ceremónián maga Kris is részt vett, mi több, rövid nyitóbeszédet is tartott, amelyben „két borsó egy hüvelyben” vicces kifejezéssel illette a sztárpárt. 

Ugyan DeGeneres meglehetősen meglepődött a fogadalommegújításon, felesége, Portia a következő szavakkal nyugtatta: „Semmit nem kell mondanod. Amikor azon gondolkodtam, mi tenné különlegessé a születésnapom azon kívül, hogy a családommal és barátainkkal lehetek, arra gondoltam, te vagy a legfontosabb számomra a világon,” – vallotta meg érzelmeit év elején Portia a showbiznisz nagyasszonyának. 

A pár legutóbb 2021-ben beszélt nyíltan a kapcsolatáról. „Együtt fejlődtünk, mondhatni összenőttünk az évek folyamán. Igyekszünk odafigyelni egymásra és előtérbe helyezzük a kapcsolatunkat,” – fogalmazott akkor De Rossi. „Ha így teszünk, sokkal szilárdabbak leszünk. Nem tudom elképzelni, hogy mással tölteném az időm helyette” – magyarázta az ötvenéves feleség. 

Ugyanebben az interjúban DeGeneres a következőképp fogalmazott a kapcsolatukról: „Ugyanazokat a dolgokat gondoljuk, ugyanazokat mondjuk, szinte egyszerre, gyakran befejezzük egymás szendvicseit, akarom mondani mondatait. Könnyű ritmusban vagyunk egymással,” – magyarázta, de még hozzátette, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy rátalált a másik felére. 

A pár az utóbbi időben jobban élvezheti egymás társaságát, hiszen DeGeneres 19 évadot megélt The Ellen Show-ja május 26-án ért véget. Az utolsó epizód előtt De Rossi is megjelent a stúdióban, s elmondta, bízik abban, hogy a következő időszak egy szép, új fejezet lesz Ellen életében. 

„Őszintén szólva csak azt akarom, csinálj valamit, ami igazán boldoggá tesz, ugyanakkor remélem, hogy továbbra is olyan tanára leszel mindenkinek, mint amilyen eddig is voltál” – fejezte ki kívánságait felesége jövőjét illetően De Rossi. 

Forrás: People.com
Borítókép forrása: Christopher Polk/NBC/Getty Images

0 /eletmod/sztarok/ellen-degeneres-hazassagi-evfordulo/