Barion Pixel Ezért nem teázott Dolly Parton Katalin hercegnével – A 77 éves énekesnő Erzsébetről is mesélt – Coloré

Ezért nem teázott Dolly Parton Katalin hercegnével – A 77 éves énekesnő Erzsébetről is mesélt

2023. 08. 29.

Dolly Parton hamarosan megjelenő lemeze kapcsán mesélt a királyi család tagjaival való találkozásáról.

Dolly Parton, a világhírű country-énekesnő hamarosan megjelenteti újabb lemezét, melyen ismert előadók dalait dolgozza fel. Legutóbb Paul McCartney és Ringo Starr társaságában rögzítették a Let It Be című Beatles-dalt, Dolly feldolgozásában.

Az énekesnő most az angol királyi családdal való kapcsolatáról vallott, ugyanis többükkel is volt lehetősége találkozni karrierje során!

Dolly Parton és a brit királyi család

Dolly meghívást kapott egy teára Katalin hercegnővel, és bár már minden le volt szervezve, az esemény végül meghiúsult. Mint egy rádióinterjúból kiderült, a londoni programpontok között szerepelt egy, a hercegnével való teázás, és megvolt a hely és az időpont is, annyira betáblázták Dolly londoni időtöltését, hogy le kellett mondania a teáról. Természetesen a maga vicces stílusában azt mondta, hogy azért maradt el a találkozó, mert Katalin nem reklámozta volna az új lemezt.

Dolly Parton a '70-es években még Erzsébet királynővel is találkozott! / Kép forrása: Dolly Parton / Instagram
Dolly Parton a ’70-es években még Erzsébet királynővel is találkozott! / Kép forrása: Dolly Parton / Instagram

Természetesen ez csak vicc volt a részéről, hiszen nagyon tiszteli a királyi családot, és reméli, hogy egyszer bepótolhatják a találkozót.

Mindennek ellenére volt már része találkozni pár családtaggal. 1977-ben, amikor Erzsébet királynő ezüstjubileumán lépett fel nagyon aggódott, hogy mindent jól csináljon.

Annak ellenére, hogy be kell tartani a protokollt, meg kell hajolni és egyebek, láttam, hogy a királynőt ez egy cseppet sem érdekelte. Ez csak egy olyan dolog, amit meg kellett tennie.

Dolly rettegett a pukedlizéstől, hogy nehogy elrontsa, de mint mondta, az aggodalma felesleges volt, mert ha bárki hibázott a protokollal, akkor sem történt semmi probléma. A királynőre nagyon melegszívű emberként emlékezik vissza, és csodálatos emléknek tartja, hogy találkozhatott vele. II. Erzsébet halálakor egy közös képpel emlékezett meg róla Instagramján, melyhez azt írta, hogy II. Erzsébet egész életében méltósággal és erővel viselte a koronát.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images