Barion Pixel 19 évvel közös filmjük után Denzel Washington és Dakota Fanning ismét együtt: íme A védelmező harmadik részének előzetese – Coloré

19 évvel közös filmjük után Denzel Washington és Dakota Fanning ismét együtt: íme A védelmező harmadik részének előzetese

2023. 04. 30.

Denzel Washington egy harmadik rész erejéig is magára ölti híres karaktere bőrét. De nemcsak emiatt lesz érdemes megnézni A védelmező 3. részét.

Dakota Fanning gyerekszínészként lett híres, majd sok szerepet kapott, de inkább húgát, Elle Fanninget lehetett több kasszasikerben látni. Dakota azonban ismét élre tört, és olyan produkciókban vállalt munkát, mint a The Perfect Couple Netflixes sorozat, melyben Nicole Kidman a társszereplő, illetve A védelmező (Equalizer) 3. része Denzel Washingtonnal. Az előzetesből pedig a történet egy részére is fény derül.

Denzel Washington
Forrás: Northfoto

A védelmező első részében Washington mellett az ifjú színésznő, Chloe Grace Moretz kapott főszerepet, a folytatásban Ashton Sanders, a feltehetően záró részben pedig Dakota brillírozhat.

A védelmező 3. első előzetese kedden debütált, amelyben Washington ismét Robert McCall szerepében látható. Az Oscar-díjas Denzel Washington a karaktert először 2014-ben majd a 2018-as folytatásában öltötte magára, mindkettő részt Antoine Fuqua rendezte, ahogy a harmadikat is.

Végtelenül hálás vagyok, hogy ismét megoszthatom a képernyőt az egyik leglegendásabb színésszel. Alig várom.

– írta Dakota a közösségi médiában, amikor bejelentették csatlakozását a projekthez.

A 68 éves Denzel Washington és karaktere a harmadik részben Olaszországban, pontosabban Rómában szolgáltat igazságot és nyújt védelmet az ártatlanoknak. A film bizonyos jeleneteit Nápolyhoz közel forgatták, így tengerparti felvételekből sem lesz hiány. A történet szerint McCall Dél-Olaszországba látogat barátaihoz, akik a helyi maffia önkényuralmába kerültek.

Denzel Washington
Forrás: InterCom

Az események persze egyre halálosabb fordulatokat vesznek, illetve az előzetesből is látható, hogy durva és gyomorforgató akció is lesz bőven. A védelmező 3. augusztus legvégén, szeptember első napján debütál a magyar mozikban.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: InterCom
0 /eletmod/sztarok/denzel-washington-vedelmezo-3/